SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCursuri de afaceri gratuite pentru manageri pe www.bizschool.ro

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Asadar, in cadrul Online Business School nu exista o data limita la care pot fi incepute cursurile pentru ca fiecare "student " in parte isi stabileste ritmul de invatare si numarul de cursuri la care se inscrie, in functie de timpul pe care il are la dispozitie si de interesul pentru anumite zone profesionale pe care doreste sa si le perfectioneze.

La aceast moment pe www.bizsc hool.ro sunt disponibile in principal cursuri de management si leadership in limba engleza, care abordeaza, mai precis, subiecte precum motivarea si imbunatatirea performantelor angajatilor, dar si cursuri de utilizare a calculatorului. Iar catalogul va fi permanent imbunatatit.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect, dar si despre oportunitatile pe care le ofera acesta pentru dezvoltarea abilitatilor lor antreprenoriale si profesionale, persoanele interesate sunt invitate sa participe si la o serie de seminarii. Acestea vor avea loc pe 29 noiembrie la Iasi, Hotel Traian, incepand cu ora 15:30, respectiv 7 decembrie la Bucuresti, la Hotel Marriott, de la 15:30.

Punctul central al acestor evenimente va fi seminarul cu titlul "Drumul spre excelenta " sustinut de Dimitris Lolis, Managing Director, in cadrul OTEAcademy si se va concentra asupra metodelor practice de sistematizare a proceselor de luare a deciziilor si de implementare a acestora, fiind aplicabil in egala masura managerilor de marketing, vanzari, din zona tehnica sau oricare alta arie, indiferent de nivelul ierarhic. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor si despre etapele proiectului sunt disponibile pe website-ul dedicat proiectului - www.bizschoo l.ro.

Proiectul Online Business School isi propune sa indrume cateva mii de manageri si lideri de afaceri din IMM-urile din Romania. Dupa ce vor participa la sesiunile de instruire, acestia vor obtine cunostinte semnificative pentru a-si imbunatati abilitatile si performantele personale care ii vor ajuta sa sustina dezvoltarea companiilor lor, inclusiv pe noi piete.

Proiectul a fost lansat de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions si OTEAcademy.

Online Business School este un proiect desfasurat cu finantare prin proiectul Uniunii Europene "Imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil-(ICIMM) ". Mai multe detalii cu privire la implementarea proiectului, precum si inscrieri la seminarii si cursuri se pot face pe www.bizs chool.ro.


Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Persoana de contact:

Roxana Mihul - responsabil de PR

Romtelecom

roxana.mihul@romtelecom.ro


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 28 noiembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter