SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDaca ai nevoie de protectie, alege profesionistii!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

- imi parea mai degraba un moft cand am auzit, in urma cu ceva ani, ca o cunostinta a pus pe roate o firma de paza. "Paza si protectie", dupa cum m-a avertizat. Ce e, de fapt, o asemenea firma?

Ioan Tarcea: Este o firma de prestari servicii, specializata in domeniul pazei si protectiei, care necesita personal specializat.

- Ce servicii poate oferi firma in cauza?

Ioan Tarcea: Paza asigurata la diferite obiective cum ar fi depozite, fabrici, hoteluri, unitati de invatamant, sedii de firme, insotire si protectie persoane VIP, monitorizare si interventie prin sisteme de alarma si supraveghere.

- Cui se adreseaza o astfel de firma?

Ioan Tarcea: Tuturor celor care considera ca au nevoie de siguranta intr-o lume care este din ce in ce mai agitata si mai tulbure si in care pericolele sunt tot mai prezente.

- Care sunt avantajele pentru cei care incheie un contract cu o firma de paza, fata de instalarea unui sistem de supraveghere video, sau un sistem de alarma, de exemplu?

Ioan Tarcea: Cei interesati pot avea si sistem de alarma si supraveghere care poate fi legat la dispecerat unde, in caz de efractie, echipa de interventie se prezinta la locatia respectiva in maxim sapte minute. Pentru paza umana este indicat sa apelezi la o firma specializata, pentru ca orice firma are specialisti care se ocupa de pregatirea, echiparea si controlul agentilor la orice ora din zi si din noapte. Firma noastra investeste foarte mult in pregatirea agentilor si considera esentiala pregatirea, in mod special a celor din echipa de monitorizare si interventie si oameni de ordine. Timpul de interventie este de 7 - 9 minute pentru zona Centru - marginea Sibiului si de 10-11 minute pentru obiective din zona Şelimbar - Bungard.

- Monitorizare, interventie, oameni de ordine, haideti sa detaliem ...

Ioan Tarcea: Agentii de la interventie sunt cei de pe masinile care intervin la abonatii legati la un dispecerat, iar oamenii de ordine sunt agentii care asigura paza si protectia discotecilor si cluburilor de noapte. Toti acesti agenti necesita atestat de paza, obtinut in urma unui curs de specializare de 3 luni.

- Ce se intampla cand agentii dvs. si borfasii "se intalnesc" la fata locului?

Ioan Tarcea: Agentii nostri, in cazul in care dau fata in fata cu infractorii sunt obligati sa retina cat mai multe semnalmente ale acestora, sa ia masuri de retinere a acestora, pana la sosirea politiei chemata de urgenta.

- Ce pregatire au angajatii dumneavoastra?

Ioan Tarcea: Pe langa cursul de agenti paza, au o bogata experienta in domeniu, cei din echipa de monitorizare si interventie si nu numai, practicand si sporturi de performanta: de la judo si kick boxing si pana la culturism, etc.

- Cum decurge colaborarea cu politia?

Ioan Tarcea: Prin statutul nostru, trebuie sa-i tinem la curent cu activitatea noastra, iar colaborarea cu Politia decurge in conditii foarte bune.

- De ce are nevoie o firma de paza pentru a putea functiona eficient?

Ioan Tarcea: De motivatie, curaj, ambitie si de un personal tanar care sa faca fata tuturor cerintelor ce survin intr-o firma de specialitate.

- Aud ca e ceva "concurenta" pe piata. De ce ar alege un client firma dvs. si nu alta?

Ioan Tarcea: Cand am deschis firma, s-a investit foarte mult in baza materiala, dar si in baza umana care intr-o firma de paza este extrem de importanta. Punem accent foarte mult pe promptitudine si disciplina, aceste lucruri ajutandu-ne sa castigam un contract cu o firma germana, in defavoarea unor firme mai vechi pe piata care sunt si foarte cunoscute. Desi activam doar de un an si jumatate, suntem prezenti si in alte orase din tara. Nu incerc[m sa invent[m noi acum sistemul de paza si protectie, ci reinventam un sistem cu cerinte fundamentate pe o pregatire speciala a agentilor, pe ierarhizare si responsabilitate in serviciul executat.

- Care sunt tarifele, ce trebuie sa stie potentialii clienti interesati sa beneficieze de serviciile unei firme de protectie?

Ioan Tarcea: Datorita concurentei din Sibiu, tarifele au scazut, dar noi nu am incercat sa intram in acest vartej de reduceri. Suntem o firma care are o echipa speciala de control care, 24 din 24 de ore, controleaza agentii din teren. Un pret scazut inseamna un personal slab pregatit si prost echipat care pus in poarta fabricii sau a depozitului inseamna doar un individ apt sa deschida poarta masinilor. in orice sistem de paza este foarte important controlul executat la obiective, indiferent de ora din zi sau din noapte. Noi incercam sa executam acest control la ore diferite. Acest fapt tine agentul conectat la activitate. Cine doreste servicii de calitate la un pret mic in sistemul de paza si protectie, nu cred ca le va putea gasi vreodata.

- Ce trebuie sa stie un potential client cand apeleaza la serviciile unei firme de paza?

Ioan Tarcea: Depinde de serviciile solicitate: la un depozit de marfa poti duce si agenti mai in varsta, dar la o fabrica, spre exemplu, e nevoie de agenti care sa aiba ochiul format pentru a lua prin sondare, fizic, muncitori la control. La un sediu de firma, de exemplu, sau la hoteluri ori reprezentante, e nevoie de agenti mai tineri, prezentabili care n-ar fi deloc rau sa cunoasca si o limba straina. Cat priveste serviciul pentru insotire si garda de corp, agentul trebuie sa fie prezentabil si foarte bine pregatit si antrenat.

- Unde va gasesc cei care doresc sa apeleze la serviciile dvs.?

Ioan Tarcea: Ne pot gasi la orice ora din zi sau din noapte in orasul Sibiu. Avem si un site de prezentare unde oferim toate informatiile necesare: www.assaultsecurity.ro.

- Sunt si persoane fizice care apeleaza la firma dumneavoastra sau doar societati comerciale?

Ioan Tarcea: Da, sunt oameni de afaceri care doresc sa fie insotiti in deplasari prin tara, dar si directori de firme care apeleaza la serviciile noastre. Desi suntem o firma nou infiintata avem deja clienti care, pe langa numele reprezentat ca brand economic, sunt beneficiari directi ai serviciilor Assault Security. Cu toate ca nu este deloc usor, incercam sa aducem un nou stan- dard de calitate pe piata.

- Din cate stiu, aveti o experienta vasta in acest domeniu. Cine sunteti, pentru cei care nu va cunosc?

Ioan Tarcea: Sunt cadru militar in rezerva, iar dupa trecerea in rezerva am lucrat ca administrator public si director teritorial la doua firme de paza din Bucuresti. Lucrez in Assault Security de cand s-a deschis, imi place foarte mult ceea ce fac si cu cine lucrez in aceasta firma si consider ca se potriveste ca o manusa cu educatia mea de formatie militara. Pe langa studiile militare, sunt licentiat in stiinte juridice, stiinte economice si management organizational, am studii postuniversitare de Drept International Umanitar si Evaluarea Riscurilor de Accidentare si imbolnavire Profesionala. De asemenea, detin si un master in Auditul in institutiile publice si private.* "Nu incercam sa inventam noi acum sistemul de paza si protectie, ci reinventam un sistem cu cerinte fundamentate pe pregatirea speciala a agentilor, pe ierarhizare si responsabilitate in serviciul executat", spune Ioan Tarcea, director executiv la Assault Security.
de Laura Buciu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 09 februarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 02 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter