SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Daca eu sunt raul din fotbalul romanesc, sunt gata sa renunt"

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

De la meciul din Norvegia, care a dus la scaderea aproape la zero a sanselor de calificare a Romaniei la Campionatul European din 2004, Anghel Iordanescu a fost destul de retinut in declaratii, evitand in general contactul cu mass-media. Selectionerul traverseaza o perioada grea, esecul din aceasta campanie dand o lovitura puternica imaginii de "antrenor al secolului" pe care si-a format-o in timp. Criticile venite din partea presei, dar si a unor oameni de fotbal l-au enervat insa pe General, care nu a mai putut suporta si a izbucnit in cadrul emisiunii "Prima Sport Magazin", difuzata sambata la pranz. Acuzat ca este adeptul metodelor militaresti la echipa nationala si ca nu comunica suficient cu mass-media, Iordanescu a incercat in interventia sa telefonica sa dezminta totul pe un ton ridicat si rastit. "Sunt numai minciuni si rautati. Se scrie ca sunt dictator la echipa nationala si ca nu comunic suficient cu presa, dar cum as putea sa o fac cand vad ca se scriu neadevaruri? S-a spus ca nu am lasat ziaristii sa intre in hotelul jucatorilor la Oslo, dar au avut 45 de minute sa vorbeasca cu ei in hol. La fel au scris ca am cerut observatorului sa amane meciul din cauza ploii, insa nu a fost nici vorba de asa ceva", a afirmat Generalul. Un alt lucru care l-a deranjat in mare masura pe selectioner au fost declaratiile jucatorilor tineri din lot publicate in ziare "Sunt acuzat de baieti ca impun un regim de cazarma in cantonamente. Am vorbit si eu cu Cristi Chivu si mi-a spus ca nu a declarat niciodata asa ceva". In ceea ce priveste viitorul sau la carma echipei nationale, Iordanescu nu pare prea ingrijorat. Ca in atatea alte randuri, el a afirmat ca nu este genul de om care tine de scaun. "Daca eu sunt raul din fotbalul romanesc sunt gata sa renunt. Dar nu este deloc asa. Eu nu tin de scaun. Am vrut sa renunt, dar am revenit pentru ca am crezut in calificarea nationalei la europene si voi crede pana in ultima clipa, pentru ca aceasta echipa are valoare", a spus tehnicianul. Cunoscut ca primul selectioner din istoria Romaniei care a avut curajul sa arate cu degetul blaturile din Divizia A, Iordanescu a pus din nou situatia critica a nationalei pe seama celor ce se intampla in campionatul intern "Se tot spune ca este cel mai curat campionat din ultimul timp, ca nu au mai fost aranjamente. Poate ca nu se mai vad, dar mizeria este acum mult mai mare. Blaturile au luat o alta forma. Ar trebui sa se termine odata cu coruptia si cu arbitrajele astea scandaloase, pentru ca urmarile se vad la nationala".
Sursa: Adevarul
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 16 iunie 2003


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter