SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Daca un copil Ioveste tatal sau, sa i se taie mainile"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Hannes Stein, un scriitor german, scrie despre prezervativ: "Sa nu dati o clipa crezare textului de pe ambalaj, in care apar termeni cum ar fi «senzatie adevarata», «experienta naturala» si «pelicula de umiditate». Minciuni goale. Doamna inimii voastre tot va avea senzatia ca se afla in contact cu o punga de la supermarket (...) Primatul Bisericii Catolice se impotriveste fara niciun fel de compromis cand vine vorba de prezervativ. Probabil ca stie el ce stie." Multa dreptate are! n Analistul Robert D. Kaplan (evreu dupa nume) spune despre tara noastra: "Romania se afla intr-o pozitie geografica de neinvidiat, dar situatia devine si mai tragica atunci cand realizam ca are institutii slabe. Solutia reala tine de dezvoltarea unor institutii interne puternice si moderne. Modul in care poti sa te aperi este sa ajungi atat de puternic intern incat toti sa doreasca sa investeasca in tine, sa te dezvolte." Teoria ca teoria, pe noi practica ne omoara, iar strainii n-au niciun interes sa ne ajute. n Cornel Nistorescu, in cartea "Romani, vi se pregateste ceva" scrie despre toti si toate, "la misto", asa cum si vorbeste cand are cine-l asculta: "Pe vremuri nu era decat un baiat de mingi (C. V. Tudor - n.n.) Se pleca p]na la pamant si spunea da chiar si atunci cand era intrebat ce face tac-su. Ani la rand, daca un om ii spunea lui Vadim ca e prost sau mediocru, el avea un singur raspuns: "Te spun la Patronu'. Patronu' era palaria lui pentru scos in fata Partidului, a Securitatii, a jurnalistilor, inclusiv a pipitelor pe care le aborda". Rade ruptu' de carpit. Am rasfoit Codul babilonian al lui Hammurabi (1792-1750 i.e.n.). Ţi se face parul maciuca: "Daca un copil loveste pe tatal sau, sa i se taie mainile, sclavului care indraznea sa spuna: «tu nu esti stapanul meu» i se taia urechea, chirurgului, care, nesocotindu-si meseria, isi omoara pacientul sau ii provoaca leziuni grave, i se vor taia mainile, daca un copil moare in bratele doicai, fiindca aceasta, fara invoirea tatalui si a mamei, alaptase alt copil, sa i se taie sanul, daca niste copii ai unor servitori sau prostituate isi vor renega parintii, sa li se taie limba". in ce priveste pedeapsa cu moartea, aceasta era la ordinea zilei, difera doar modul de executie: inecarea, arderea, spanzurarea. (Cei care au facut codul penal la noi, cu siguranta ca n-au auzit de Babilon si Hammurabi. n Cica, Dumnezeu i-a dat barbatului barba ca sa-`i mascheze emotiile tradate de mobilitatea fetei. Femeia nu are nevoie, fiindca la ea disimularea e innascuta. Nu mai stiu cine-a spus, dar e o prostie. (Unii au par pe piept, pe spate si nu pentru a ascunde ceva, ci pentru ca sunt rude mai apropiate cu maimutele!)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 10 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter