SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"D'ale carnavalului " a luat crema Festivalului Comediei Romanesti

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

"D'ale carnavalului " s-a jucat saptamana trecuta la Bucuresti, mai precis la Festivalul Comediei Romanesti, iar participarea la cea de-a X-a editie a evenimentului a asezat inca patru premii in palmaresul Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu. Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai buna regie, premiul pentru cea mai buna scenografie si premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar - toate au fost adjudecate de spectacolul sibian. Juriul festivalului a fost compus din criticul de Teatru Marina Constantinescu, directorul de scena Victor Ioan Frunza si scenograful Catalin Ionescu Arbore.

Gala laureatilor a avut loc duminica seara, la Sala "Radu Beligan " de la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Castigatorii premiilor pentru regie - Silviu Purcarete si pentru scenografie - Dragos Buhagiar nu au fost prezenti la eveniment, trofeele acestora fiind primite de Constantin Chiriac, directorul TNRS. "Cele patru premii ne onoreaza si reprezinta o recunoastere frumoasa a efortului nostru de a promova valorile cultural - artistice autohtone. Multumim juriului si in mod special spectatorilor pentru prietenia manifestata indiferent de scena pe care jucam ", a declarat Constantin Chiriac. La gala a fost prezent, de asemenea, Adrian Matioc, cel care a primit trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul Mache - Razacescu Cracanel.

"D'ale carnavalului " a avut premiera anul trecut, pe data de 1 aprilie, cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la moartea scriitorului I. L. Caragiale. Spectacolul a mai avut reprezentatii in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, al Festivalului National de Teatru de la Bucuresti si in cadrul Festivalului Primaverii de la Budapesta. Productia TNRS a fost nominalizata, de asemenea, la Gala Premiilor UNITER din acest an, la categoria cea mai buna regie.

Anul trecut, la Festivalul Comediei Romanesti, TNRS a obtinut alte doua premii pentru productia "Opinia publica ", in regia lui Cristian Theodor Popescu: premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar - acordat lui Nicu Mihoc, si premiul pentru cea mai buna scenografie - acordat lui Dragos Buhagiar.
de Maria Spatariu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 19 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 03 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter