SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDe 20 de ani, contabilitatea are un nume: STELA CONT

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

in 1993, Stela Gaidarji a infiintat societatea STELA CONT SRL. De atunci au trecut 20 de ani. A fost greu inca de la inceput, cand trebuia sa munceasca si 14 ore pe zi pentru a forma o echipa de profesionisti, a asigura calitatea serviciilor, confirmata azi si prin acreditarea ISO 9001, precum si sursele de finantare a logisticii (spatiu birouri, soft, dotare IT, auto etc.). Activitatea a desfasurat-o prin firmele din grup, Stela Cont specializata in servicii de contabilitate fiind membra a "Corpului expertilor contabili si contabililor autorizati din Romania " (CECCAR) si Asco Soft - productie la debut soft de contabilitate si din anul 2005 specializata in servicii de audit financiar, devenind membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), ulterior, in anul 2010, a considerat ca trebuie sa faca un nou salt calitativ si a concentrat activitatea de contabilitate si audit financiar, revizii si expertize contabile, consultanta in domeniul economico-financiar pe Stela Cont, membra CECCAR si CAFR si firma Asco Soft, cu denumirea curenta My Job Services s-a specializat in servicii din domeniul resurselor umane (recrutare, calcul salarii, personal etc.)

Stela Gaidarji spune ca "drumul " celor 20 de ani a fost sinuos, dar tot timpul a contat pe sprijinul familiei.

Astazi, echipa condusa de Stela Gaidarji are performanta profesionala si un portofoliu de clienti care asigura echilibru financiar, fiind mereu in topul celor mai prolifice firme de contabilitate din judet si aceasta nu mai trebuie sa munceasca 14 ore, ci se poate bucura de toate momentele frumoase din cadrul familiei si nu numai.Deviza echipei Stela Cont este "Abilitate in contabilitate ", performanta ce se dobandeste prin munca, perseverenta si daruire profesionala.

"Consider ca am reusit, pentru ca pe langa munca asidua, nu am incetat sa invat, sa fiu la curent cu tot ce este nou in domeniu, sa intuiesc ce asteapta clientii de la noi , precum si sa consideram ca facem parte din echipa clientilor nostri, astfel ca recomandarile, consultatiile, analizele si rapoartele noastre sa fie o baza de informatii necesare managerilor in luarea deciziilor de dezvoltare a afacerii acestora", spune Stela Gaidarji.Obiectiv: Instruirea absolventilor

Un obiectiv major al societatii STELA CONT a fost instruirea tinerilor absolventi, care au gasit o usa deschisa si, foarte multi dintre ei, dupa o anumita perioada, au devenit experti contabili, si-au deschis o afacere proprie sau ocupa functii importante la mari societati. "Dupa mine, daca las ceva mostenire, las formarea profesionala a multor generatii de tineri absolventi care au dobandit informatii teoretice in facultate, dar cand au venit in societatea noastra, dupa cateva zile, deseori au spus , dar cu abilitatea si experienta noastra am reusit in perioade scurte sa-i ajutam sa faca legatura dintre partea teoretica si cea practica, sa devina profesionisti de care societatea are nevoie si cu care ne mandrim".

Pentru viitor, Stela Gaidarji isi doreste, desigur, mai multi clienti pe care spera sa-i obtina prin cresterea performantei profesionale a calitatii serviciilor, astfel ca le spune in fiecare zi colegelor sa nu inceteze sa se perfectioneze, sa invete, sa se autoinstruiasca, sa citeasca literatura de specialitate si legislatie, sa urmeze cursuri de specialitate si sa-si perfectioneze cunoasterea unor limbi straine.

Cui ii este recunoscatoare Stela Gaidarji pentru succesul de astazi, cand firma sa este in top? Spune chiar ea: "Le port recunostinta tuturor colegilor, colaboratorilor, in special clientilor, care au avut incredere in noi, pentru ca nu as fi reusit sa ajung aici fara ei! ".

Fiind in pragul sarbatorilor de iarna, colectivul Stela Cont si My Job Services ureaza partenerilor un calduros "La multi ani! ".


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 12 decembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 martie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter