SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDe ce UDMR e bun la guvernare!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

E - cum ar zice Spike - panica rau. Detectez psihoze. Amusin spasme cvasigeneralizate. imi dau ghionti sughituri cu rictusi si tepi. "Aoleu"-uri transcendentale, ba chiar transcendentalizate. Ăstia (a)duc UDMR la guvernare! Care "astia" nu-i chiar clar. Cert e ca-l aduc. il aduc si spaimogeneza piere. Sa ne intrebam din nou ca prostii, de ce ni se intampla, iara, tocmai noua? in principal, fiindca putem. Şi fiindca gastile, organizate sub forma de partide, stiu ele, ce-i mai bine pentru tantalaul asta de norod. Era sa scriu nerod. Daca 7 din 10 au votat partide romanesti, ia sa-i invatam noi minte, t-ai dracu de simpatici! Dupa ce ca sunteti multi, mai sunteti si ignoranti!

UDMR trebuie sa vie la guvernare, ca sa mai invete si ingamfatii care termina medicina la Bucuresti s-o rupa in maghiara. Cine-a mai pomenit medic incapabil sa priceapa unde-l doare pe Janos cand aude de limba romana? De-aia-i bine sa vie UDMR la guvernare. Sa invete si Nelu, scortosul din administratia Bihorului, si Gheorghe, habarnistulde la Primaria Clujului, ce-i aia tocmeala pe limba lui Imre, daca de la covrigaria din colt si pana la restaurantul cu gulasi, mai nimeni n-o rupe-n romaneste.

De ce sa stea UDMR in opozitie cand se poate protapi la guvernare, sa ne dea cu bolta, precum Manneken? Doar fiindca acest neam de traista nu-i in stare sa se descurce si fara proptelele astea care-i sprijina coastele? Sutele alea de ani de platit dijme si biruri, credeati ca nu lasa urme? De ce sa ne fure pontorcarii nostri cand ai lor sunt atat de eficienti si stiu cu precizie ca aschia nu sare departe de trunchi? De ce sa ne retezam singuri craca, daca de asta se ocupa cu atata succes priceputul Verestoy? Fara omul cu drujba n-am mai vorbi nici de padure, darmite de uscaturile ei, nu?

UDMR e bun la guvernare, fiindca la guvernare te duci cu sacul, iar tara e indelung antrenata sa inghita orice. Chiar si polonice, daca tot i se permite accesul in sala de mese.

UDMR e bun la guvernare fiindca Iohannis ar fi fost rau,tare rau. UDMR e bun la guvernare fiindca, atunci cand Viorel s-a ratoit la UDMR, sufland in trombon, de crezut, vreo sapte milioane s-au si repezit sa creada ca aia etuba. Unde mai pui ca ratoielnicul parea si original, desi cu copy-paste au mai fost si altii (de)prinsi la examenul cu acelasi subiect.

UDMR e bun la guvernare fiindca Viorel si Crin nu s-or fi certat chiar degeaba. Ei s-au certat fiindca unor infrigurati le-a venit sa dardaie in strada, convinsi ca daca-s multi, se si incalzesc. UDMR e bun la guvernare fiindca e din nou momentul sa ne amintim si de Ţutea si de cum si-a petrecut el aia 13 ani!
de Rares Bitu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 05 martie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter