SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"De doua ori nota zece", pentru SOS Satul Copiilor Cisnadie

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Soarele a stralucit, ieri, ceva mai puternic decat de obicei, pe strada H. Gmeiner din Cisnadie, locul unde se afla SOS Satul Copiilor. Cei de aici si oaspeti de seama s-au adunat la un loc pentru a marca, intr-un cadru festiv implinirea a 20 de ani de cand organizatia vine in sprijinul copiilor. Pe langa bene­ficiarii si angajatii organizatiei, pe langa oficia­litati din Sibiu si Cisnadie, printre invitati s-au numarat Mirela Lavric, directorul national SOS Satele Copiilor Romania, Mihai Negut, presedintele organizatiei si fostul fotbalist Gica Popescu, unul dintre ambasadorii SOS Satele Copiilor Romania. intregul eveniment a fost moderat de Razvan Marcu, vedeta Antenei1 Sibiu.

Invitati de seama

"Sunt 20 de ani de cand organizatia a construit acest sat. Aici era un teren viran (...) Sunt 20 de ani pe care multi dintre dumneavoastra i-ati petrecut alaturi de SOS Satele Copiilor", a spus Razvan Marcu in deschiderea evenimentului, indemnandu-i pe cei prezenti sa faca donatii. 

"in urma cu atata vreme, in '90, se puneau bazele orga­nizatiei. 27 de case au fost deschise pentru a oferi ingrijire si dragoste copiilor care aveau nevoie de aces­tea", a spus, la randul sau, Mirela Lavric, aratand ca pe parcursul celor doua decenii, de cand activeaza in Roma­nia, organizatia a crescut, numarand in prezent trei sate, la Sibiu, Bucuresti si in jude­tul Bacau, si doua gradinite, la Sibiu si Bucuresti, unde se afla mai mult de 130 de copii. Mirela Lavric a mai aratat ca, datorita sprijinului oferit de organizatie, 70 de micuti s-au transformat in tineri independenti, in timp ce 800 de copii sunt in acest mo­ment beneficiarii centrelor de consiliere ale organizatiei. Pe langa acestia, mii de prichin­dei s-au bucurat si se bucura de programul educational Masina cu Jucarii, care le permite educatia prin inter­mediul jocului.

De la eveniment nu a lipsit nici Florin Hariga, directorul SOS Satul Copiilor Cisnadie. "Succesele sunt mult mai mari decat esecurile. Exista un echilibru in tot ceea ce facem noi", a spus Florin Hariga, dandu-i cuvantul prese­dintelui organizatiei, Mihai Negut, pentru care "20 inseamna de doua ori nota zece, pentru toti cei care lu­creaza in aceasta organizatie si cei care ne sustin".

Evenimentul care a unit o parte dintre binefacatorii copiilor s-a bucurat de pre­zenta fostului fotbalist Gica Popescu, sosit la aniversarea SOS Satul Copiilor Cisnadie, in calitate de ambasador al organizatiei. "Pentru mine este o mare bucurie sa fiu azi aici si aceeasi bucurie am avut-o de fiecare data cand am participat la eveni­mentele organizate de SOS Satele Copiilor", le-a spus Gica Petrescu celor prezenti, aratand ca a reusit sa atraga noi persoane alaturi de organizatie, una dintre acestea fiind Cristi Chivu.

Bazar, muzica, dans si un tort aniversar

Aniversarea de la Cisnadie a coincis cu o vizita libera prin satul copiilor si cu un bazar care a adus spre vanzare obiecte decorative, dulceturi, suporturi de pa­hare, tablouri din flori uscate, icoane pe sticla si bijuterii realizate de beneficiari si de mamele sociale. Mai mult, invitatii evenimentului s-au delectat cu un program artistic oferit de copiii din cadrul organizatiei si de Ansamblul Ceata Junilor Sibiu. Totodata, Gica Popes­cu, impreuna cu Mihai Negut au inmanat diplome si medalii de merit angajatilor si sustinatorilor organizatiei, evenimentul incheindu-se pe un ton dulce, cu Masina cu Jucarii si cu taierea tortului aniversar.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 14 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 28 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter