SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDecanii facultatilor de drept din Europa Centrala si de Est sunt asteptati la Sibiu

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »


In jur de 30 de decani ai celor mai mari facultati de drept din tara si din Europa Centrala si de Est sunt asteptati la Sibiu in luna octombrie a acestui an. Este pentru prima oara cand `Conferinta decanilor facultatilor de de drept din Europa Centrala si de Sud-Est` are loc in Romania in alt oras decat Bucuresti. Organizatorul evenimentului este Facultatea de Drept din cadrul Universitatii `Lucian Blaga` din Sibiu. Pana in acest moment si-au anuntat participarea toti cei sase decani ai facultatilor de drept din Hexagon, plus alti aproape 25 de decani si prodecani de facultati de drept din Europa.

Printre cele mai importante persoane asteptate la Sibiu se numara: prof. Dr. Heinz Mayer – decanul Universitatii din Viena, dr. Josef Kotasek – prodecan al Universitatii Masaryk din Brno, prof. Dr. Vera Stangova – prodecan al Universitatii Carol din Praga si prof. Dr. Istvan Szabo, prodecan al Universitatii Catolice Pazmany Peter din Budapesta. Acestora li se adauga prof. Dr. Zika Bujuklic – prodecan al Universitatii din Belgrad, prof. Branislav Ristivojevic – Universitatea din Novi Sad si prof. Dr. Andrij Shkolyk de la Universitatea din Liov, Ucrania.

`Inca de la editiile trecute ale Conferintei s-au pus bazele unui acord de cooperare intre aceste universitati, acord care va institutionaliza relatiile intre facultatile de drept din aceasta parte a Europei. Speram ca la aceasta intalnire acest acord sa faca un pas inainte. Organizarea acestei conferinte reprezinta una dintre cele mai importante actiuni din acest an a facultatii noastre alaturi de conferinta stiintifica internationala, si reprezinta nu numai o manifestare internationala de prestigiu dar, mai ales, puncteaza cu greutate in clasificarea pe domenii in acest an`, a declarat Calina Jugastru, decanul Facultatii de Drept din Sibiu.

`Discutiile se vor axa pe schimbul international de studenti, de profesori, pe o mai buna colaborare intre bibliotecile de profil dar si pe proiectele comune ce au ca sursa de finantare fondurile europene`, a declarat si Daiana Vesmas, organizator al evenimentului si prodecan al Facultatii de Drept din Sibiu.
de Stefan DOBRE


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 09 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 24 octombrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter