SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDeine Lakaien vine la ARTmania

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Desi in spate cu o calatorie de 20 de ani, Deine Lakaien nu s-a oprit din a cerceta. De aceea, continua inca sa exploreze complexitatea sunetelor si a liricii, dovedindu-se cea mai de succes aparitie de pe scena curentului darkwave.

"Mai maturi, mai intelepti, dar suntem la fel de luptatori"

Povestea lor a inceput in 1985, atunci cand vocalistul Alexander Veljanov si pianistul Ernst Horn au pus bazele acestei istorii, propunand o abordare inovatoare a muzicii electronice, dintr-o perspectiva gotica. in 2007, duo-ul german a lansat "20 Years of Electronic Avantgarde", un pachet multimedia ce contine un dublu CD si doua DVD-uri, celebrand, in acest fel, doua decade de activitate muzicala. De asemenea, aniversarea a fost sarbatorita si printr-un turneu acustic de exceptie, alaturi de orchestra Neue Philharmonie Frankfurt. in 2010, trupa a adus si "Indicator", unul dintre cele mai incitante albume de studio din intreaga lor cariera. Prin versul pe care il contine, "Mai maturi, mai intelepti, dar suntem la fel de luptatori", Deine Lakaien a deschis o noua faza a existentei formatiei, potrivit careia se distruge orice cliseu si se lanseaza o invitatie catre un public mai variat in lumea artistica, apeland la "noi teme si modalitati creative", dupa cum spune Ernst Horn. Ultimul album, "Indicator", scoate la iveala, de fapt, acelasi interes pentru instrumentatia electronica, reliefand si o diversitate stilistica uimitoare si o joaca naturala care se dezvolta in jurul acesteia. Artistii germani au tendinta de a se apropia de publicul lor, abordandu-l poetic, emotional, dar fara metafore incarcate ori patos coplesitor. in raport cu piesele din albumele anterioare, cele noi ating, dupa cum marturiseste Alexander Veljanov, "o intimitate poetica si politica niciodata atat de prezenta in lucrarile noastre".

"Sa canti despre iubire e cel mai dificil lucru dintre toate, pentru orice artist"

La Sibiu, membrii trupei vin cu forte proaspete, energie si dorinta de a-si incanta publicul cat de mult pot. Dupa ani de creatie artistica si performance-uri prin intreaga lume, Deine Lakaien isi face aparitia pe scena si mai puternic, cantand despre subiecte politice controversate in zilele noastre, despre imaginatie, despre unitatea la nivel european, razboi, lipsa de putere a oamenilor de rand si responsabilitatea fata de viitor, nedand uitarii, insa, nici cel mai frumos sentiment pe care un om il poate trai: iubirea. "Sa canti despre iubire e cel mai dificil lucru dintre toate, pentru orice artist", spune Veljanov. Trupa soseste in orasul de pe Cibin la cea de-a opta editie a Festivalului ARTmania, cu un performance intens, incarcat afectiv. Cei care doresc sa isi ia bilete sau abonamente la eveniment, o pot face rezervand pe platforma online a festivalului, artmaniafestival.ro.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 28 iunie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 02 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter