SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDeputati pe ultima suta de metri

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Deputatii de Sibiu au depus in luna septembrie 11 intrebari sau interpelari. Daca se ia in considerare termenul in care acestea isi gasesc raspuns la reprezentantii Guvernului, acestea ar putea fi ultimele in aceasta legislatura.

Ioan Cindrea (PSD), Raluca Turcan (PD-L) si Ovidiu Gant (FDGR) sunt deputatii cu cele mai multe interpelari in ultimele luni de mandat. Din 11 interpelari, doar una si-a gasit raspuns.
Deputatul PSD, Ioan Cindrea a depus nu mai putin de cinci interpelari, toate la sfarsitul lunii septembrie. Preocuparile lui Cindrea se refera la intarzierea acordarii subventiilor pentru agricultura, la functionarea defectuasa a Consultantei Agricole, la situatia refugiatilor din Basarabia, care asteapta despagubiri de la Statul Roman pentru proprietatile avute acolo, la pregatirea necorespunzatoare a scolilor pentru inceperea noului an scolar si la cresterea valorii punctului de pensie si recalcularea pensiilor pentru grupele I-a si a II-a de munca. " Interpelarile sunt introduse in urma audientelor pe care le-am avut in teritoriu cu sibienii ", a explicat Ioan Cindrea.

Deputatul PD-L, Raluca Turcan, a adresat in plenul Camerei Deputatilor doua interpelari. Prima se adreseaza ministrului Ovidiu Silaghi, ministrul pentru intreprinderi mici, si mijlocii, comert, tursim si profesii liberale. " Va rog sa-mi prezentati o situatie ca numar de persoane, categorie de grad diplomatic, a persoanelor care si-au desfasurat activitatea in Comertul Exterior pana in anul 1990 ", ii cere Turcan ministrului. O alta interpelare se adreseaza primului ministru si se refera la neincluderea Sibiului pe lista oraselor, poli de dezvoltare regionala.

Deputatul FDGR, Ovidiu Gant a depus la randul sau in luna septembrie trei interpelari care se refera la situatia compusurilor scolare din judetul Arad, la transferul bazei Olimpia in patrimoniul municipiului Sibiu si la strangerea de fonduri pentru reparatia Bisericii Evanghelice din Bistrita, ce a ars in urma unui incendiu, interpelare ce a fost adresata ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu.

Deputatul PD-L, Marcel Piteiu a depus si el o interpelare ministrului muncii, prin care se intereseaza de soarta unor pensionari care nu au fost cuprinsi la recalcularea pensiei.

in afara unui singur raspuns, primit de deputatul Ovidiu Gant de la ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, niciun alt parlamentar de Sibiu nu a primit raspuns.
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 09 octombrie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 09 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter