SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDeputatul Cazan, preocupat de poluarea fonica si "Micul Basescu"

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Claxonatul fara motiv ar putea fi interzis. La fel si muzica data la volum maxim. Deputatul liberal Mircea Cazan spune ca prea multi oameni i s-au plans de poluare sonora, asa ca acum lucreaza la o imbunatatire a legii privind poluarea fonica. Parlamentarul vrea ca pedepsele pentru cei care claxoneaza fara rost, dau muzica la volum maxim, au alarme care deranjeaza vecinii sau fac nunti in spatiu liber sa fie mai drastice. " Exista un studiu la care lucram eu si colegii mei. Ar trebui sa fie pedepse mai dure, de la contraventie pana la dosar penal ", a spus Cazan, ieri, in cadrul unei conferinte de presa.

Dupa ce a luat act de problemele cu care se confrunta Muzeul Brukenthal, Mircea Cazan s-a gandit si la un proiect de lege prin care sa ajute toate institutiile de cultura. Politicianul a declarat ca nu este corect ca aceste institutii sa plateasca facturi aidoma unor mari producatori industriali: " Lucrez la un proiect de lege prin care institutiile de cultura, teatre, muzee, filarmonici sa nu mai plateasca facturile de utilitati de parca ar fi mari producatori, ci sa le fie reduse costurile. in prezent, aceste institutii platesc TVA, desi ele nu si-l pot deduce, ei nefiind platitori de TVA ".

Pentru a nu mai fi acuze cu privire la fraudarea alegerilor, Cazan va prezenta un alt proiect de lege, pentru informatizarea sectiilor de votare, initiativa care este acum in studiu la comisia de IT. " Ar trebui sa fie un calculator in fiecare sectie de votare, iar acesta sa fie legat la un server central. in felul acesta excludem posibilitatea ca o persoana sa voteze de mai multe ori. Nu este vorba de foarte multi bani, in conditiile in care acest lucru se poate face pe structura STS-ului ", a mai spus Mircea Cazan.

Suparat pe " Micul Basescu "

Transformarea pietei taranesti a orasului Miercurea Sibiului, dar si demolarea fostei scoli l-au determinat pe Mircea Cazan sa il reclame pe primarul din Miercurea Sibiului, Ioan Troanca. " Piata taraneasca si scoala erau monumente de cultura. Le-a distrus. A facut arteziene in piata monument de cultura. Este un abuz al primarului care isi spune Micul Basescu. Cred ca vom ramane din piata taraneasca doar cu imaginile filmului "Ion", care s-a filmat acolo si cu fotografiile. Dar acest lucru nu poate ramane nepedepsit. Primarul spune ca atata timp cat e la putere face ce vrea ", a declarat Mircea Cazan.

Cotidianul Tribuna a relatat, in luna august, despre scandalul in care este implicata Primaria orasului Miercurea Sibiului dupa ce a efectuat lucrari considerate ilegale de specialistii Directiei de Cultura. Practic, Primaria a fost acuzata ca a dat aviz de demolare pentru fosta scoala monument istoric si ca a efectuat lucrari fara acceptul Directiei Judetene de Cultura si Patrimoniu Cultural National.
de Laura Buciu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 24 septembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter