SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDerby-ul etapei: Banca Mediasului a castigat meciul

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Jucatorii veniti de pe banca au avut o contributie decisiva pentru Gaz Metan Medias in derby-ul disputat duminica seara in Sala Sporturilor din Medias. Titus Nicoara a fost principalul marcator al rezervelor, extrema Mediasului reusind un nou double-double, cu 16 puncte si 11 recuperari.
Lipsa celui de-al cincelea jucator strain in echipa Muresului s-a simtit din plin. Din nou. Dupa ce glontul a trecut pe la urechea Muresului in meciul cu CSM s-ar fi cerut masuri urgente, completarea rapida a lotului pentru a ataca obiectivul propus. Veniti la Medias cu patru jucatori straini in lot, muresenii au fost nevoiti sa introduca in rotatia de 9, necesara pentru un meci atat de greu, jucatori mai neexperimentati la acest nivel, Paliciuc, sau complet iesiti din mana, Adrian Tudor. De altfel, ultimul dintre ei, fost campion cu Asesoft Ploiesti, a fost marea dezamagire a formatiei muresene. Un jucator de la care se asteptau multe si care s-a umplut de ridicol in putinele minute in care a fost trimis in teren ca sa ii permita lui Cooley o clipa de ragaz. Banca Muresului s-a comportat dezamagitor. Liviu Dumitru a incercat doua aruncari de trei, ambele ratate, Adrian Tudor a reusit doua recuperari si o pasa decisiva dar a pierdut trei mingi, asta in doar 4 minute de joc, Aliakseyeu a reusit doar doua puncte si a ratat trei sferturi din libere, singurul integrat ceva mai bine in joc, dar lipsit de experienta, Radu Paliciuc, fiind singurul ajutor concret pentru cei cinci titulari. In aceste conditii, Deri Csaba a tras cat a putut de Forte, care s-a odihnit doar 59 de secunde, de Cooley si de Stanescu. De altfel, jumatatea secunda s-a bazat aproape exclusiv pe inspiratia lui JuJuan si pe finalizarile lui Virgil.
De cealalta parte, banca Mediasului a lasat impresia ca este mai valoroasa decat primul cinci. Dupa ce au condus in primele minute, mediesenii s-au vazut egalati si au mers cap la cap cu muresenii pana cand Teleaba a schimbat ca la hochei, i-a introdus pe Nicoara, Moore si Vandermeer in locul lui Dragusin, Ivanovic si Jucan, moment in care Mediasul s-a desprins repede exclusiv pe mana recuperarilor ofensive reusite de Nicoara. Fara indoiala, Gaz Metan Medias are cel mai valoros lot din campionatul actual si asta in conditiile in care Tudor Dumitrescu nici nu a fost trecut pe foaia de joc. Mitchell si Howell sunt jucatorii cu cele mai multe minute jucate, ei reusind 18, respectiv 21 de puncte. De remarcat prestatia absolut incantatoare a lui Titus Nicoara, un abonat al double-double-urilor si in aceasta editie de campionat. In timp ce banca Muresului a reusit patru puncte, cea a Mediasului a marcat nu mai putin de 25. De asemenea, Ivanovic, Dragusin si Vandermeer au castigat clar lupta sub panouri cu Virgil Stanescu, Mediasul reusind 44 de puncte din caciula fata de doar 32 ale Muresului. Iar raportul la recuperari este, din nou, favorabil gazdelor, 45-35, cu 17 recuperari ofensive.
Un alt punct in avantajul Mediasului il reprezinta jocul la linia de trei puncte. Gazul este o echipa cu un profil extrem de agresiv la linia de trei puncte. Moore, Howell, Dumitrescu, Muntean sau chiar Mitchell si Ivanovic forteaza, de cele mai multe ori cu succes, aruncarile din spatele liniei de trei puncte. Fara shooterul consacrat, Dumitrescu, mediesenii si-au incercat in cateva randuri norocul, au ratat 9 aruncari si au reusit doar doua, dupa care au schimbat strategia. De cealalta parte, muresenii au aruncat de 29 de ori. Cooley a marcat cele mai multe treite, 4, combinand cu colegii pentru un procentaj de 28%. Procentaj insuficient cand in fata ai o echipa atat de solida. 21 de aruncari ratate echivaleaza cu o infrangere. La propriu.
de Bogdan BRYLYNSKI


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 18 octombrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter