SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDespre haine si interviul de angajare (II)

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

Ganditi-va la ce fel de culori au hainele dumneavoastra, iar daca nu sunteti siguri ca aveti un simt recunoscut al asocierilor cromatice, alegeti culori si nuante considerate clasice si ale caror combinatii nu starnesc uimirea. Poate fi in dezavantajul dumneavoastra.
O ŢINUTĂ formala presupune echilibru si aici ne referim si la parfumuri. Un nor de parfum nu va face bine nici dumneavoastra, dar in nici un caz angajatorului. Mai ales ca poate fi alergic la parfumul pe care il folositi. Nici nu va mai fi interesat de ceea ce stiti sa faceti. Daca ati trecut printre defectele dumneavoastra si „fumatul ", e bine sa va intrebati, daca angajatorul va deschide larg ferestrele pentru a respira aer curat dupa ce ati plecat? Sa nu mai vorbim ca se poate sa faca acest lucru chiar dupa ce ati sosit. La ce credeti ca s-a gandit omul acela tot timpul sau in mare parte a timpului pe care vi l-a acordat?
PENTRU o prima impresie e bine sa nu incercati sa ii „speriati " pe angajatori cu accesorii extravagante, machiaje exagerate si stridente sau expunand tatuaje de care sunteti mandri. Nu sunt lucruri care sa va ajute. Curat si de bun gust, elegant, e ceea ce asteapta sa vada de cele mai multe ori angajatorul. Asa ca un costum scump, un parfum discret, nu il vor impiedica sa vada ca aveti unghiile murdare. Nu carati cu dumneavoastra lucruri inutile unui interviu, cum ar fi sacose, pungi din plastic pe post de servieta, care vor lasa o impresie deloc buna. in concluzie, daca printre pasiunile dumneavoastra se regaseste cumva mecanica auto sau poate pescuitul, e mult mai bine sa ii povestiti asta chiar dumneavoastra angajatorului in loc ca el sa ghiceasca dupa felul in care v-ati imbracat la interviu.
FIŢI voi insiva, dar puneti accent pe fiecare detaliu de vizual, care ar putea sa il intereseze pe angajator, sa conteze, mai ales ca, de cele mai multe ori, puteti gasi informatii despre companie sau despre persoana cu care urmeaza sa va intalniti fie pe internet fie in diferite materiale de informare care v-au fost transmise special pentru a va pregati.
de Marian Bejinariu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 28 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 16 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter