SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDezbaterea si aprobarea bugetului local al Avrigului, amanata

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

Desi se anunta de departe cel mai important punct aflat pe ordinea de zi a primei sedinte din acest an a Consiliului Local al orasului Avrig, desfasurata vinerea trecuta, proiectul de hotarare privind bugetul local pe anul 2014 nu a mai fost dezbatut de alesii locali. Decizia amanarii dezbaterilor si, eventual, a adoptarii bugetului Avrigului pentru acest an, a fost luata de consilieri din pricina timpului insuficient pe care acestia l-au avut la dispozitie pentru studierea materialului deosebit de stufos, astfel incat toate nelamuririle legate de acest subiect sa dispara. (Acest lucru s-a intamplat chiar daca, in ziua premergatoare sedintei ordinare a Consiliului Local Avrig, a fost organizata o prezentare detaliata a bugetului local, in cadrul careia specialistii Primariei Avrig au explicat celor prezenti si interesati strategia ce a stat la baza acestei forme a documentului.) De asemenea, un alt motiv ce a dus la amanarea dezbaterilor a fost si acela ca, la proiectul de buget local initiat de primarul Arnold Gunter Klingeis, consilierii locali au venit cu foarte multe amendamente, a caror eventuala adoptare determinau o schimbare majora a acestuia. Mai mult, presedintele de sedinta, consilierul Adrian David, a tinut sa precizeze ca proiectul privind bugetul local nu a primit niciun fel de aviz din partea Comisiei pentru buget, activitati economice, comerciale, turism, agricultura, fond forestier, amenajarea teritoriului si urbanism a Consiliului Local Avrig si ca, in aceste conditii, nu poate fi prezent pe ordinea de zi. Ca urmare, primarul Avrigului va trebui sa tina seama de modificarile bugetare solicitate de consilieri si sa vina cu o noua propunere de buget local pentru anul 2014, pentru ca aceasta sa intruneasca numarul necesar de voturi pentru a fi adoptata.

Chiar daca la debutul sedintei, cand s-a facut propunerea de amanare a dezbaterii bugetului, masura parea ca nu-l prea multumeste pe edilul sef avrigean, acesta a anuntat, dupa cateva zeci de minute de discutii si propuneri, ca in calitate de initiator al proiectului, doreste retragerea acestuia de pe ordinea de zi.

Nu doar proiectul de hotarare privind adoptarea bugetului local a fost scos de pe ordinea de zi si in consecinta, amanat de la dezbaterile sedintei ordinare de vinerea trecuta, alte doua proiecte, initiate tot de primarul Klingeis, avand aceeasi soarta (proiectul privind aprobarea Statutului si Actului constitutiv al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara REGIUNEA SMART AVRIG si cel referitor la revocarea HCL nr. 37/2012 privind modificarea si completarea HCL nr. 79/2011 privind punerea la dispozitia Comisiei locale de aplicare a Legii nr. 18/1991 a terenului in suprafata de 1053 mp, situat in intravilanul orasului Avrig, str. Closca).

De asemenea, consilierii locali au fost de acord ca ordinea de zi propusa sa fie completata cu patru noi proiecte de hotarare, a caror dezbatere si adoptare era necesara in acest moment.

Atat proiectul de buget local pe anul 2014 cat si celelalte proiecte amanate vor fi dezbatute, probabil, la o sedinta ulterioara a legislativului local avrigean.

de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 03 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter