SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDin centura, iar se fura. Garduri in special

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Centura ocolitoare a Sibiului este o continua sursa de surprize: nici nu a fost bine deschis traficul, ca unii dintre locuitorii orasului au descoperit in centura un fel de depozit de materiale.

Tupeul unor locuitori ai Sibiului intrece orice limita. Acum nici doua saptamani, chiar in timp ce muncitorii lucrau la parapetii de pe marginea centurii, doi locuitori ai cartierului Gusterita au descoperit ca pe traseu puteau gasi tot felul de suruburi. Nu au stat mult pe ganduri si au adunat rapid tot ce au gasit. Muncitorii au reclamat, insa, rapid furtul, iar firma care asigura paza centurii i-a prins pe amandoi. Marile probleme, insa, abia acum incep sa apara, odata cu amenajarea gardurilor care ar trebui sa tina animalele departe de traficul de pe centura.

Astfel, in nici doua saptamani, de pe traseul centurii Sibiului au fost furati cateva zeci de metri de gard. Zonele in care `au actionat` sibienii sunt in apropierea cartierului Gusterita si catre finalul primei sectiuni a centurii ocolitoare. In apropiere de Gusterita, cei care au descoperit ca e o marfa buna gardul au si rupt cativa din stalpii de sustinere a plasei de sarma. Cei pe care nu i-au putut rupe, i-au lasat indoiti.

Deocamdata, paguba este a constructorilor. `Receptia centurii a fost facuta doar partial. Cum lucrarile la gardurile de protectie nu sunt finalizate, aceasta componenta a lucrarii nu a fost preluata. Constructorii ar fi trebuit sa asigure paza santierului cu firmele angajate de ei`, au declarat pentru Turnul Sfatului surse oficiale din cadrul Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale. Compania a angajat firma Scorseze pentru a asigura paza centurii ocolitoare, insa acestia nu au inca in caietul de sarcini si supravegherea gardurilor ridicate.

Oricum, gardurile de protectie din jurul portiunii cu profil de autostrada sunt ridicate, deocamdata, in foarte putine locuri. Acest lucru a dus, deja, la producerea unor accidente. `Pai, acum doua saptamani, un om cu un Audi a lovit rau de tot un caine ciobanesc. A fost nevoit sa cheme o firma de tractare, caci nu i-a mai pornit masina. Urca tot timpul cainii pe autostrada`, povestesc muncitorii care lucreaza la panourile de protectie de pe traseul centurii ocolitoare a Sibiului.

Boc invita chinezii pe autostrada Sibiu – Pitesti

In alta ordine de idei, premierul Emil Boc a propus investitorilor chinezi sa preia in parteneriat public-privat lucrarile de realizare a autostrazii Sibiu – Pitesti. Lucrarea de peste 100 de km lungime, cu o valoare investitionala calculata la aproximativ trei miliarde de euro nu poate fi sustinuta nici din fonduri guvernamentale, nici europene. Prin urmare, autoritatile romane au lansat inca de acum mai bine de trei ani ideea realizarii autostrazii in parteneriat public privat.

de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 07 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter