SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDineu cu stabi la Imparatul

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Cele doua echipe de Cupa Davis, ale Rusiei si Romaniei, au cinat miercuri seara la restaurantul lui Aurel Munteanu, marele invins al cursei pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis.

Cum nu in fiecare zi poti sta la masa cu Marat Safin sau Victor Hanescu, nici granzii Sibiului nu s-au ferit de a se afisa la receptia de la imparatul. Constantin Trihenea a eclipsat pentru cateva momente vedetele serii. A fost primit cu bratele deschise de toti invitatii, care l-au felicitat pentru recenta sa numire in functia de prefect. Din pacate, in prezidiul receptiei, pe placuta era trecut numele lui Ion Ariton, fostul prefect. Ce sa-i faci, vestile circula mai repede decat Monitorul Oficial. Cat despre oficiali, Ruxandra Dragomir si Relu Munteanu au aratat ca au ingropat securea razboiului si au stat la aceeasi masa. in acelasi timp, insa, Dumitru Haradau, directorul general al Federatiei Romane de Tenis a stat in permanenta retras intr-un colt de masa.

Poze de la meciul Victor Crivoi vs Marat Safin (51 poze)

Poze de la meciul Victor Hanescu vs Mikhail Youzhny (23 poze)

Tenismenii s-au simtit extrem de bine. Desi romanii erau imbracati la patru ace, rusii au preferat sa vina imbracati lejer. Au facut schimb de amabilitati si de cadouri, Katiuse si icoane. Meciurile de Cupa Davis incep astazi, de la ora 12.
Razboiul dintre presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT) Ruxandra Dragomir si omul de afaceri sibian Aurel Muntean, pare sa se fi stins. Cei doi au stat pentru prima oara la aceeasi masa, dupa ce patronul de la imparatul Romanilor a fost invins de Dragomir in alegerile pentru presedintia FRT. Evenimentul s-a produs joi seara, la dineul oficial oferit inaintea meciului de Cupa Davis dintre Romania si Rusia.

S-au impacat la dineu
Dupa ce timp de aproape doua saptamani cei doi s-au contrat prin intermediul presei, joi seara Muntean si Dragomir s-au aflat fata in fata.

Presedintele federatiei spune ca discutia cu Aurel Muntean a fost una in masura sa detensioneze, cel putin pentru moment, atmosfera in cadrul echipei. „Ne-am intalnit si am discutat. Cel mai important este faptul ca am reusit sa ne intelegem, sa nu ne mai certam in timpul Cupei Davis, pentru ca echipa sa aiba liniste ", a declarat Ruxandra Dragomir. Presedintele FRT spune insa ca acesta este un compromis pe termen scurt, urmand ca in viitor sa discute in continuare cu Aurel Muntean, daca acesta va mai dori sa aiba vreo implicare in tenis. „Pentru viitor nu stiu ce o sa fie. Eu am facut acest pas, iar acum este decizia dansului ce va face in continuare. Din punctul meu de vedere, am mai spus-o, este binevenit in cadrul federatiei ", a precizat Dragomir.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 05 martie 2009


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 11 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter