SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Doi sibieni, retinuti dupa ce au lovit cu masinile pietoni si au fugit de la locul accidentelor

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

DDoi barbati din judetul Sibiu au fost retinuti dupa ce au lovit cu masinile pe care le conduceau pietoni care mergeau pe sosea, iar apoi au fugit de la locul accidentelor si au incercat sa stearga urmele, ei fiind prinsi ulterior, transmite corespondentul Mediafax. 

Seful Biroului Drumuri Nationale din cadrul Politiei Judetene Sibiu, inspectorul Bogdan Maxim, ca doi barbati suspectati de comiterea a doua accidente rutiere, in urma carora un pieton a murit si un altul a fost ranit, au fost identificati in urma actiunilor desfasurate, ei fiind retinuti.

Potrivit lui Maxim, primul accident s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, pe DN 1, in localitatea Bradu, dupa ce un autovehicul a lovit un pieton in varsta de 30 de ani, care a ajuns cu multiple fracturi la spital.

"Pietonul era cunoscut cu probleme psihice si se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In plus, se plimba pe partea carosabila, de aceea toate indiciile aratau ca el este principalul vinovat al producerii accidentului rutier. Conducatorul auto care l-a lovit a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie, de aceea s-au demarat actiuni pentru a-l gasi. La fata locului am gasit o oglinda de masina si asa am aflat ce fel de masina a fost implicata in accident", a declarat Bogdan Maxim.

Potrivit acestuia, autorul este un barbat de 44 de ani din localitatea Avrig, judetul Sibiu, care efectua activitate de transport in comun cu un microbuz, cand a acrosat cu oglinda pietonul.

"Acesta s-a deplasat la domiciliul din Avrig si, pentru ca are o societate comerciala care se ocupa de transportul de persoane si detine piese de schimb, a schimbat imediat oglinda si chiar s-a intors la locul accidentului pentru a demonstra ca masina lui este in regula si a indeparta suspiciunile. Avem insa inregistrarea video de la o benzinarie din apropiere si asa am reusit sa stabilim ca masina sa a fost implicata in accident", a explicat Bogdan Maxim.

Potrivit acestuia, barbatul a fost retinut in arestul Politiei Sibiu si prezentat magistratilor, care i-au interzis sa paraseasca localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Bogdan Maxim a adaugat ca, in noaptea de sambata spre duminica, aproape acelasi scenariu s-a repetat in apropierea localitatii Vurpar, doar ca pietonul lovit, in varsta de 61 de ani, a murit.

"Si aici, pietonul era in stare de ebrietate si a fost lovit de un autoturism. Am verificat foarte multe masini din localitatea Vurpar si, intr-un final, am decoperit intr-o curte un autoturism care, desi fusese spalat, in partea inferioara, prezenta urme de tesut uman, sange si par", a declarat Bogdan Maxim.

 Potrivit acestuia, autorul accidentului este un tanar de 24 de ani, care a fost retinut pe baza de ordonanta in arestul Politiei Sibiu si va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 01 martie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter