SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDonatii pentru copiii de la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Medias

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »


Proiectul `Sansa de a da un click – terapie prin muzica, lectura si joc!` a fost demarat in urma cu o luna la Medias si va fi implementat in oras timp de sase luni.

Campania de fundraising ’’Multumesc. Astazi, ZAMBESC!’’, care se deruleaza in perioada 7 octombrie – 7 decembrie, a reusit sa adune in prima luna de la lansare aproximativ zece donatori, care au oferit bani, carti, reviste, rechizite, jucarii, razboaie de tesut, dulciuri, haine, scaune rulante si un computer copiilor saraci.

Aceasta Campanie se va concentra pe diverse tehnici de donatie - donatii stranse din obiectele scoase la vanzare in cadrul expozitiilor, donatii salariale, donatii individuale, donatii de obiecte necesare derularii Proiectului si donatii stranse cu ocazia organizarii evenimentului’’Click Tee’.

`Campania de fundaraising <> a adus in decursul unei luni de zile, primele zambete, la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Medias. Dupa ce am primit prima donatie in bani din partea consilierului local Florin Neag, ne-am bucurat de sprijinul a patru asociatii din judetul Sibiu, dar si a persoanelor fizice si a firmelor de computere`, a declarat Antonela Sofia Barbu, voluntar in cadrul programului.

In cadrul Festivalului de muzica folk ‘’Medias, cetate seculara’’ care va avea loc la Medias in perioda 14 – 15 decembrie, voluntarii vor participa cu Expozitia de Craciun de la Centrul de Recuperare si spera sa gaseasca oameni inimosi, care sa doneze o mica suma de bani, in schimbul unui obiect lucrat de beneficiari.

`Eu, Voluntar de profesie in Programul Fundatiei Vodafone am scris o poveste,‘’Printesa Prajiturica si Printul Lamaie’’, iar Daniel Dabacan de la Radio Ring a prelucrat-o si a adaugat fondul muzical. O echipa de beneficiari din Centru o va interpreta impreuna cu papusile pe degete si apoi vom porni cu ea in turneu prin gradinite, daca ne vor sustine si doamnele directoare`, a mai spus Antonela Sofia Barbu.

Proiectul `Sansa de a da un click – terapie prin muzica, lectura si joc!` se deruleaza timp 6 luni de zile si se adreseaza celor 50 de beneficiari ai Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Medias (CRRPH).

Donatiile stranse in perioada 7 octombrie – 7 decembrie 2012 se vor indrepta spre achizitionarea de produse necesare proiectului, pentru a deschide un Centru de calculatoare cu internet, un Colt de lectura si o Ludoteca: 3 computere, videoproiector, ecran de proiectie, tabla, boxe, 3 casti, 3 camere web cu microfon, carti, jocuri educative, materiale necesare organizarii atelierelor de Teatru de papusi, handmade, de lectura, educatie nonformala.

Campania de fundraising ’’Multumesc. Astazi, ZAMBESC!’’ este comunicata pe blog-ul www.astazizambesc.blogspot.com, pe site-ul www.dasib.ro, pe blog-ul https://voluntardeprofesie.ro, pe pagina de Facebook a Asociatiei Mediasul pentru Cultura, prin intermediul mass-media si prin pliantele care se vor distribui in randul celor care au posibilitatea sa sprijine proiectul, derulat in cadrul Programului Voluntar de profesie al Fundatiei Vodafone Romania.
de Dorina Nitu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 07 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter