SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Doua strazi aproape gata, santierele continua

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Lucrarile pe doua strazi din Sibiu, Moldoveanu si Hegel, sunt aproape de finalizare, acum se lucreaza la asfaltarea trotuarelor si urmeaza asfaltarea carosabilului, a anuntat ieri primarul Klaus Iohannis.

Dupa introducerea canalizarii in cadrul programului ISPA, pe strada Campului se lucreaza la reabilitarea trotuarelor, schimbarea bordurilor si urmeaza sa stratul asfaltic.

Pe strada Noua incep lucrarile de refacere a infrastructurii, care vor demara la jumatatea lunii iulie, iar pana la inceperea sezonului rece va fi adusa la un stadiu carosabil.

Åžase echipe ale societatii DPC lucreaza la refacerea carosabilului in urma interventiilor facute de societatile furnizoare de utilitati. Patru echipe lucreaza la frezarea si pregatirea zonelor, iar doua echipe efectueaza asfaltari. in prezent se lucreaza in zonele Åžtefan cel Mare si Calea Dumbravii, impreuna cu strazile adiacente acestora.

Klaus Iohannis a declarat ieri ca a cerut DPC ca pana la finalul verii sa incheie repare sparturile din carosabil, iar din toamna sa intre in programul normal, iar in termen de trei zile dupa ce s-a facut o sapatura asfaltul sa fie refacut.

in Zona Industriala Vest se lucreaza la drumul secundar 7. Pe strada Barcelona s-a inceput amenajarea drumului ca varianta de circulatie pentru firmele Continental si SNR pana la intersectia cu strada Europa Unita.

in Cartierul Tineretului se continua lucrul la drumuri. Energie Termica lucreaza in prezent pe strada Oslo la sapatura generala, retelele de utilitati fiind finalizate. Pe strada Klagenfurth se lucreaza la montarea bordurilor, la carosabil si trotuare iar strada Orhideelor este la stadiul de binder.

Pe strada Siretului se lucreaza la montarea bordurilor, la amenjarea parcarilor verzi si la infrastrcuctura drumului pe portiunea dintre Calea Dumbravii si Intrarea Siretului. Se lucreaza in paralel si pe celelalt tronson al strazii situat intre Intrarea Siretului si Calea Cisnadiei.

Tronsonul de mijloc al strazii Rusciorului, cel situat intre strada Lunga si str. Dr. Bagdasar este aproape finalizat. Pe acesta carosabilul este la stadiu de binder si urmeaza turnarea stratului de uzura. Trotuarele sunt finalizate. Pe tronsonul situat intre str. Dr. Bagdasar si str. Raului se lucreaza la asternerea straturilor rutiere si montarea noilor borduri.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 09 iulie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter