SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGDoua strazi sunt gata. Santierele continua pe alte zeci

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Zeci de strazi si podul peste Cibin sunt in acest moment in lucru, iar doua dintre ele au fost finalizate,in oras se lucreaza intr-un ritm sustinut, cu rezultate bune, a anuntat ieri in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Strazile Dimitrie Anghel si Lamaitei au fost finalizate. Pe strada Dimitrie Anghel reparatiile au inceput anul trecut, iar anul acesta a fost turnat stratul de uzura. A fost reabilitata reteaua de apa, au fost refacute straturile rutiere, trotuarele si bordurile, interventii in valoare de peste jumatate de milion de lei.

Reparatiile pe strada Lamaitei au inceput anul acesta in luna februarie, iar DPC le-a finalizat deja. Au fost reparate trotuarele, carosabilul si au fost marcate zonele verzi, costul lucrarilor fiind de 447.000 lei.

Strazile Egalitatii, Croitorilor, Bulevardul Vasile Milea, Oituz, Timotei Popovici, Dealului, Zidului si Bulevardul Victoriei sunt in lucru.

Olahus intra in reparatii

De luni, incep reparatiile pe strada Nicolaus Olahus, unde va fi frezat stratul asfaltic de suprafata atat de pe carosabil, cat si de pe trotuare. Lucrarile vor fi efectuate sub trafic si vor fi finalizate in aproximativ doua saptamani.

Pe Calea Turnisorului se continua cu sapatura generala pe tronsonul dintre strada Frigoriferului si Şoseaua Alba Iulia.

Şi in Cartierul Tineretului se lucreaza la infrastructura pe strada Deventer, strada Berlin si pe Aleea Tonitza.

Pe strada Viitorului se lucreaza la canalizarea pluviala, la gurile de deversare si la trotuare si la pista pentru biciclete intre Moara de Scoarta si Smighelschi.

Alte 19 strazi care se reabiliteaza din fonduri BERD sunt in prezent in lucru. Pe strazile Anina, Popovici Banateanu, Moreni, Gh. Doja, Saligny, Horia si Cimitirului pe tronsonul dintre Bielz si D.D. Rosca lucrarile sunt deja avansate.

12 strazi intra in santier

in urmatoarea perioada vor incepe lucrarile pe inca 12 strazi: Resita, Masinistilor, T. Arghezi, Dobrogei, Gh. Şoima, George Toparceanu, Gheorghe Asachi, strada Magheranului, strada Teilor - deja licitate sau in procedura de licitatie si Calea Poplacii, Calea Cisnadiei si Calea Gusteritei, care urmeaza sa fie licitate pana la sfarsitul acestei luni.

"La podul peste Cibin din dreptul strazii Neculce lucrarile avanseaza bine. Podul propriu-zis este gata realizat, se lucreaza deja la straturile de carosabil si trotuar, la parapeti si la aleile de sub pod", a spus primarul Iohannis.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 06 aprilie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter