SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Drept la replica

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

in legatura cu articolul publicat in cotidianul "Tribuna " vineri, 2 noiembrie, referitor la unele afirmatii aparute in articolul "Ziua portilor deschise inchise " la Åžcoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta "General Eremia Grigorescu ", facem urmatoarele precizari:

Informatiile continute in articolul mentionat sunt neadevarate, organizarea Zilei portilor deschise la Åžcoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta "General Eremia Grigorescu " fiind anuntata pe mai multe cai de informare a presei si a publicului larg.

Pe site-ul scolii de aplicatie, la rubrica "Cultura si traditii ", sunt postate cu o luna in avans activitatile pe care institutia le organizeaza, deci si Ziua portilor deschise, iar acest instrument de informare si promovare este destul de cunoscut in spatiul public. in plus, dorim sa precizam ca pe site-ul scolii nu sunt postate comunicate, asa cum se afirma in articol, ci evenimente organizate de unitate sau la care personalul a luat parte.

De asemenea, invitatia de participare la "Ziua Portilor Deschise " a fost reiterata cu prilejul ceremoniei depunerii juramantului militar de catre soldatii profesionisti de la Åžcoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta "General Eremia Grigorescu " si de catre studentii anului I din Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu ", care a avut loc in Piata Mare a municipiului Sibiu.

De altfel, invitatia a fost onorata de un public destul de larg, din care au facut parte, printre altii, copii ai cadrelor militare din unitate si parinti ai soldatilor profesionisti care au depus juramantul militar. Daca din diferite motive jurnalistul Chiselita nu a participat la aceasta activitate importanta din viata unitatii, nu inseamna nici pe departe faptul ca portile deschise au fost inchise sau intredeschise, asa cum se scrie in editorial.

in concluzie, ne dorim ca pe viitor articolele din acest ziar reprezentativ pentru presa sibiana in care apar aspecte din viata Åžcolii de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta "General Eremia Grigorescu " sa fie obiectiv prezentate, astfel incat cititorii sa primeasca informatii corecte.

in virtutea dreptului la replica si pentru informarea corecta a publicului, va adresam rugamintea sa publicati integral aceste precizari. in plus, puteti oricand verifica informatiile cu privire la activitatea institutiei noastre, care va pune la dispozitia jurnalistilor toate informatiile solicitate.


Cu deosebit respect,
Ofiter cu informarea si relatii publice
Cpt. Iordache Madalin


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 12 noiembrie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter