SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Drumurile "hotilor"

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

Sibiu Standard a realizat prin satelit, cu ajutorul programului Google Earth traseele de ocolire a zonelor aglomerate din oras, folosite de soferi. in lipsa centurii ocolitoare despre care nu se mai stie absolut nimic, soferii au gasit deja solutii. Pentru evitarea aglomeratiei din zona Şelimbar – Retail Park, se poate intra in Sibiu cu ocolire prin Cisnadie. Dumul presupune un ocol aproximativ 17 kilometri, punctul de plecare fiind considerat parcarea parcului comercial, iar cel de sosire, sensul giratoriu de la intersectia bulevardului Mihai Viteazul cu Calea Dumbravii. Cei 17 kilometri sunt parcursi in aproximativ 20 de minute.
O alta varianta mai putin cunoscuta este drumul partial amenajat al viitoarei centuri ocolitoare, de pe care se poate ajunge la iesirea inspre Agnita, in Broscarie. Aceasta varianta necesita o oarecare initiere, avand in vedere ca drumul este destul de greu de gasit. Presupune sa intrati in Şelimbar, pe la intrarea dinspre Vestem, sa traversati calea ferata inspre statia de epurare, dupa care sa faceti stanga, pe langa traseul centurii. Tot traseul masoara aproximativ 8,7 km, cu plecarea din parcarea parcului comercial si sosirea la podul de peste calea ferata din Broscarie.
A treia varianta de ocolire a aglomeratiei are in vedere cozile ce se formeaza pe strada Alba Iulia, la intrarea dinspre Cristian. Decat sa stea la aceste cozi, soferii prefera sa se intoarca din drum, sa treaca de zona industriala vest in drum spre Ocna Sibiului si sa coteasca la dreapta, inspre cartierul Turnisor, de unde ies repede in zona Cibin – Libertatea. Traseul ce porneste din parcarea magazinului Metro si ajunge la Piata Cibin masoara 10,9 kilometri.
POLIŢIŞTII, de cealalta parte, fac deja planuri pentru fluidizarea traficului de sarbatori. Au stabilit punctele care vor fi aglomerate si acolo vor trimite agenti de circulatie pentru a evita ambuteiajele. Principalele zone in care se asteapta sa fie probleme in trafic sunt intrarile in oras, dinspre Brasov si Alba Iulia, corespunzatoare zonelor in care exista centre comerciale. "in 24 si in 31 ne asteptam la cresterea valorilor de trafic in zona centrelor comerciale. Tocmai de aceea am schimbat timpii de la semaforul de la intrare in oras dinspre Brasov pentru ca autoturismele care intra sa aiba mai mult timp. La fel am procedat si pe Şoseaua Alba Iulia. La anumite ore vom opri de tot semafoarele si vor fluidiza traficul cu agentii nostri", spune comisarul Aurel Tripon.
Politistii se asteapta ca si in zona centrala sa fie aglomeratie, respectiv pe bulevardul Vasile Milea si in Piata Unirii.
de Gabriela ROMAN


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 18 decembrie 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter