SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGE.On Gaz, spargatorii rai de drumuri

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Majoritatea sparturilor care dainuie in mijlocul strazilor Sibiului sunt opera companiei E On Gaz, ai carei reprezentanti refuza sa plateasca refacerile.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, nu a menajat deloc compania E.On Gaz. Intr-un sir de declaratii, Johannis a aratat ca pe distribuitorii de gaz metan ii pasc amenzi si chiar si procese, daca nu se vor adapta noilor regulamente locale care privesc refacerea strazilor in urma interventiilor. Potrivit datelor Primariei, in momentul de fata E.On Gaz datoreaza Sibiului aproximativ 60.000 de lei, pentru sapaturile care au afectat drumurile orasului in iunie si iulie.

E.On Gaz nu se conformeaza noilor regulamente, nu platesc refacerile. Este singura societate de utilitati care nu intelege ca in acest oras avem reguli. Se misca foarte greu si nu inteleg ca nu pot face totul de capul lor, spune primarul Sibiului.

Autoritatile locale sunt obligate sa permita celor de la E.On Gaz sa faca tot felul de interventii, deoarece acestea sunt facute in regim de urgenta, sub motivul unor scapari de gaze sau alte deteriorari ale retelelor. Noul regulament de refacere a zonelor afectate de sapaturi a intrat in vigoare din primavara acestui an si prevede ca de refaceri se ocupa exclusiv SC DPC SA, in calitate de administrator de drumuri. Prin urmare, oricine efectueaza sapaturi este obligat sa incheie inainte un contract cu DPC pentru refacerea zonei. In lipsa acestui contract, se aplica amenzi. Deocamdata vom mai atrage o data atentia celor de la E.On Gaz. Apoi vom da amenzi. Oricine poate vedea unde a lucrat aceasta societate - de obicei in, mijlocul drumului, adauga primarul.

El apreciaza ca angajatii E.On Gaz la nivel local sunt bine intentionati, colaboreaza bine cu Primaria, dar nu au nicio putere de decizie. Societatea este structurata pe foarte multe nivele. Nu este o structura optimala. Oamenii cu care noi colaboram trebuie de fiecare data sa ceara aprobari de la Targu Mures, unde lucrurile se pierd in birocratie. Asteptam de la E.On o abordare europeana, dar societatea a ramas una etatista, de tip vechi.

Reprezentantii E.On Gaz nu au formulat un raspuns pana la inchiderea editiei. Potrivitlor, situatia nu este chiar asa de simpla.
de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 23 iulie 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter