SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGE vacanta, iesiti din casa. Faceti sport!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Copiii din ziua de astazi: ascunsi in spatele monitoarelor, lipiti de incredibil de stupidele desene animate ce ruleaza la televizor. Joaca din spatele blocului a ramas doar o amintire, pentru parinti, care si-ar dori sa isi scoata copilul pe iarba, langa bloc. Insa acum acolo e doar asfalt, moloz, constructii, sute de masini. Mai luati in calcul si consumul inevitabil de alimente nesanatoase si produse fast-food, sportul pentru cei mici se impune ca o necesitate. Mai jos, gasiti cateva `solutii`:

O locatie cu programe de pregatire pentru copii e complexul Pamira Sport, de pe str. Calea Surii Mici, nr. 39. Aici, terenul de fotbal e disponibil acum in regimul `de vara`, adica in aer liber, fara balon. Preturile oscileaza intre 50 si 120 de lei pe ora, in functie de intervalul orar. Dupa-masa si seara, cererea e mai mare din partea adultilor, ca urmare preturile mari sunt pentru ei. Copii amatori de fotbal sunt indemnati sa vina in prima parte a zilei, cand pot inchiria terenul la pretul minim de 50 de lei. Tot aici, pe perioada verii, se organizeaza o tabara sportiva. Parintii ii pot lasa pe cei mici intre orele 10-15, oferta convenabila mai ales pentru familiile in care ambii parinti muncesc in acest interval. Pretul e de 100 de lei pe saptamana si antrenori calificati asigura cursuri de baschet, fotbal, volei si tenis. Sau puteti opta pentru pentru lectii particulare de tenis, la pretul de 10 lei.

Pentru cei mai putin pretentiosi, in spatele bazinului de inot, in Subarini, la baza sportiva scolara, e doar 25 lei ora de fotbal si 15 cea de tenis. Terenurile sunt de ciment si fara nocturna. La Sala Transilvania, copiii pot practica tenisul de masa, in cadrul unei oferte de vacanta. In fiecare zi de miercuri si vineri, intre orele 9,30 si 11,30, instructoarea de tenis de masa Claudia Binta ofera asistenta celor mici. Costul celor doua ore de sport e de 15 lei. Pe bulevardul Milea, langa pub-ul McSims, se afla terenurile de fotbal `Top of the Footbal`. Aici, terenurile pot fi inchiriate cu 70 de lei pe ora pana la ora 17,00, dupa care ptretul `sare` la 120 de lei. Pentru grupuri de copii organizate, preturile se negociaza cu administratorul Marius Stanciu, un fervent sustinator al micilor sportivi.

Complexul Luceafarul, de langa Colegiul Octavian Goga, e deschis zilnic intre orele 8.00 si 2.00. Conditiile de aici sunt dintre cele mai bune pentru micii amatori de fotbal. De la 8.00 la 14.00, tariful special pentru elevi e de 50 de lei cu abonament si 60 de lei pentru jocuri ocazionale. Pentru micutii inspirati de filme si care vor sa guste artele martiale, exista Clubul Sportiv Puma Sibiu, cu o sala generoasa pe str. N. Copernic, Nr. 3 . In cadrul clubului este bine venit orice doritor de miscare si iubitor de arte martiale, cursurile fiind deschise pentru orice persoana care are varsta mai mare de 6 ani. O locatie mai noua, unde cei mici isi pot consuma energia e Extaz Private Sport Club, situat la marginea Sibiului, in spatele clubului cu acelasi nume. Spatiul dispune de: teren de fotbal, tenis de camp, tenis de masa, beach volei, pool volei, polo si spatiu de joaca pentru copii.

La Clubul Sportiv Transilvania Sibiu, copii pot lua cursuri de: tae bo, pilates, aerobic si karate pentru copii, la cele doua sali din Sibiu de pe strada Nicolae Teclu nr. 29-31 si Calea Dumbravii nr. 34 (Casa de Cultura a Studentilor). In cazul in care copii dovedesc mai mult decat o pasiune pentru fotbal, ii puteti inscrie la una din scolile profesioniste de fotbal. Una din ele este asociatia Interstar Sibiu. Aceasta isi desfasoara activitatea in 12 grupe de copii si juniori, pe categorii de varsta cuprinse intre 6 si 18 ani, sub indrumarea a opt tineri antrenori de specialitate. In momentul de fata, FC Interstar Sibiu este unica scoala de fotbal din judet care participa cu juniori in campionatul republican care se afla sub indrumarea directa a Federatiei Romane de Fotbal. Asociatia `Club Sportiv Alma" este si ea o scoala profesionista de fotbal. Ea se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Selectia si antrenamentele sunt destul de dure si sunt conduse tot de catre antrenori de specialitate. Fotbalul in aceste scoli se poate practica insa doar ca sport de performanta, si nu ca unul sezonier, de vacanta. Atat Scoala de Fotbal Alm a cat si FC Interstar Sibiu nu percep nici un fel de plata pentru serviciile oferite. Desi par putine, solutii exista. Orice se poate inlocui.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 27 iunie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 15 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter