SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGEducatoare pentru Germania

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Asociatia Internationala pentru Tineret (Verein fur Internationale Jugendarbeit) Stuttgart vine in Romania sa gaseasca educatoare vorbitoare de limba germana la nivelul C1 pentru angajare in orasul Stuttgart.

Totul se desfasoara intr-o colaborare intre Jugendamt Stuttgart, Asociatia Internationala pentru Tineret (VIJ) din Stuttgart si EURES Romania.

Reprezentantii Asociatiei Internationale pentru Tineret si cei ai Biroului pentru Tineret vor veni la inceputul lunii martie in Romania pentru selectia candidatelor. Rezultatele acesteia vor fi comunicate in aceeasi zi si se vor semna contracte de munca cu plecare in Germania incepand cu luna iunie 2014.ConditiiAplicatiile candidatelor trebuie sa contina o copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolventele liceului pedagogic), o copie a diplomei de licenta si a modulului pedagogic sau dovada desfasurarii activitatii intr-o gradinita, copie a certificatului de limba germana nivel C1. Diploma obtinuta in Romania trebuie sa fie recunoscuta de catre autoritati (recunoasterea diplomelor se poate face inainte de venirea in Germania si intra in atributia reprezentantului angajatorului german).

Candidatele care au deja calificarea recunoscuta si vorbesc foarte bine limba germana vor fi angajate direct ca educatoare, cu un salariu de 2.300 € brut/luna (aprox. 1.600 € net/luna). Candidatele care au studiat germanistica si au lucrat deja in gradinite sau au pedagogie speciala si vorbesc limba germana la nivelul C1, dar care nu vor primi direct o recunoastere a calificarii, vor fi incadrate ca ajutor in gradinite (KITA) si vor primi un salariu de 1.800 € brut/luna (1.300 € net/luna).FacilitatiToate candidatele, indiferent daca au sau nu au calificarea recunoscuta, vor urma, in primul an, un curs de adaptare dupa modelul educational din Germania. in primul an toate persoanele selectate vor locui in aceeasi cladire sau in vecinatate, urmand ca, dupa aceasta perioada, fiecare persoana sa primeasca sprijin pentru gasirea unei locuinte de inchiriat, in functie de locul de munca.

Cheltuielile de transport, atat in Romania pentru interviuri, cat si transportul catre Germania sunt suportate de catre Asociatia Internationala pentru Tineret. Se ofera consiliere de integrare in primul an, consiliere in limba romana in situatia aparitiei unor conflicte; perfectionare didactica in functie de activitate; un loc de munca variat, creativ; siguranta pregatirii profesionale, precum si o activitate independenta.28 februarie - termen limita pentru preselectieDupa primul an se ofera posibilitatea obtinerii unui contract de munca pe

perioada nedeterminata. Se transmite CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, insotit de copiile diplomelor pe adresele de e-mail simo@vij-stuttgart.de si buc_eures@buc.anofm.ro. Doar persoanele preselectate in urma transmiterii acestor aplicatii, vor fi contactate si invitate la interviu. Termenul limita pentru aplicare este 28 februarie 2014. " Solicitantele din judetul Sibiu sunt asteptate si la AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A,cam. 440, et. 4, ( persoana de contact Pastor Viorica), in vederea inregistrarii in baza de date pentru munca in strainatate cu urmatoarele acte: copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni); CV model Europass (cu fotografie) in limba germana; cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea <>; 1 poza tip pasaport ", ne informeaza Crenguta Dana Radu, responsabil mass-media in cadrul AJOFM Sibiu.
de Ioan Vidrighin


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 27 ianuarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter