SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGElevii si adolescentii, in centrul Saptamanii de Prevenire a Criminalitatii

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Actiunile din cadrul "Saptamanii prevenirii crimi­nalitatii", care au loc in perioada 26 - 30 septembrie continua si astazi, dupa ce luni s-a regizat o talharie in centrul Sibiului, iar marti au avut loc intalniri cu elevii Grupului Şcolar "Inde­pen­denta" si cu cei ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimen­tara "Terezianum", carora politistii le-au vorbit despre delincventa juvenila. Astazi va avea loc un concurs intre liceele sibiene, organizat de catre Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Serviciul de Comunicatii si Informatica din cadrul IPJ Sibiu in cola­borare cu Inspectoratul Şcolar Sibiu, avand ca tematica prevenirea victimi­zarii minorilor prin inter­mediul internetului, indeo­sebi a pornografiei infantile, obiectiv al Campaniei Nationale "Tu cui dai Accept"

Joi va fi ziua destinata prevenirii consumului de droguri, indeosebi a plantelor etnobotanice. Va fi desfa­surata o actiune de prevenire a consumului de droguri in randul populatiei generale, in zona centrala din municipiul Sibiu. Actiunea se va face in colaborare cu Agentia Nationala Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu, Autoritatea de Sanatate Publica si Crucea Rosie - Filiala Sibiu. De asemenea, pe panourile electronice din Municipiul Sibiu vor fi prezentate doua spoturi cu mesajul: " Este mutarea ta. Fara etnobotanice! " care face parte din Campania nationala de prevenire antidrog "Absentul " si spotul "M.A.N.I.F.E.S.T ". in zona centrala din municipiul Sibiu, incepand cu ora 12 va fi amplasat un cort, unde studentii medicinisti vor lua tensiunea si vor masura masa corporala a trecatorilor si ii vor informa despre riscurile consumului ilicit de droguri si de substante noi cu efect psihotrop denumite impropriu etnobotanice.

Vineri, impactul asupra populatiei va fi unul extrem. Este ziua din campanie care va fi destinata prevenirii accidentelor rutiere. in acest sens, va avea loc o actiune in municipiul Sibiu, organizata de Compartimentul de Analiza si Prevenire a Crimi­nalitatii in colaborare cu Serviciul Politiei Rutiere, pe linia traversarilor neregu­lamentare, in zone intens circulate de pietoni din municipiul Sibiu, dar si o actiune de prevenire a acci­dentelor rutiere in zona Auto­gara Turnisor din municipiul Sibiu. Sibienii care vor fi atunci in intersectia strazii Lemnelor cu Drumul Natio­nal 1 vor fi martorii marcarii unui moment comemorativ ramas in mintea locuitorilor. Este vorba de accidentul rutier grav din luna iunie, urmat de decesul unui copil de 10 ani, la trecerea de pietoni din zona. Actiunea va avea loc in jurul orei 13.

"Saptamana de prevenire a criminalitatii" a ajuns la a sasea editie si este orga­nizat[ de Politia Romana, impreuna cu partenerii sai din diverse domenii (auto­ritati locale, unitati de invata­mant, societati comerciale, orga­nizatii neguverna­mentale, institutii guverna­mentale, mass-media. in judetul Sibiu, se vor desfasura activitati structurate pe domenii de prevenire, in fiecare zi fiind abordat un domeniu distinct de activitate. (L. B.)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 28 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 03 iunie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter