SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGExamene de licenta la Universitatea "Alma Mater" din Sibiu

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Fiecare vara aduce cu ea emotii sporite pentru studentii aflati in pragul absolvirii studiilor universitare. Astfel, dupa 3 sau mai multi ani de studiu, examenele de licenta sunt proba ca activitatile didactice desfa`urate in aceasta perioada nu au fost in zadar si ca ele au contribuit intr-o masura semnificativa la formarea profesionala a absolventilor.

La Universitatea " Alm a Mater " din Sibiu, pe holuri si in amfiteatre, se simte implicarea in derularea examenelor de licenta: studentii recitesc textele de la tematica pentru examenele scrise, mai verifica (pentru a cata oara?) prezentarile PowerPoint pentru sustinerea in fata comisiei a lucrarii de licenta si se consulta cu privire la probabilitatea ca o anumita sinteza sa se constituie in subiect la proba scrisa. in acest timp, comisiile de licenta asigura coordonarea activitatilor impuse de reglementarile in vigoare privind organizarea si desfasurarea examenului de licenta.

Primii intrati in febra examenelor de licenta, la Universitatea " Alma Mater " din Sibiu au fost absolventii Facultatii de Drept, ┼×tiinte Sociale si Politice, lor urmandu-le in perioada imediat urmatoare si colegii de la Facultatea de ┼×tiinte Economice.

Pana in prezent, la Universitatea " Alma Mater " din Sibiu au sustinut examenul de licenta absolventii specializarii "Pedagogia invatamantului Primar si Prescolar ", in aceste zile desfasurandu-se la specializarile "Drept " si "Administratie Publica ". Vor urma absolventii de la specializarile "Psihologie " si ┼×tiinte Economice: "Finante si Banci ", "Economia Comertului, Turismului, Serviciilor si Managementul Calitatii ", "Management ", "Economie Agroalimentara si a Mediului ", "Afaceri Internationale " si "Marketing ".

Derularea la standarde universitare a examenelor de licenta este garantata si de prezenta in cadrul comisiilor de acordare a licentei a unor cadre didactice din institutii de invatamant superior de prestigiu la nivel national si chiar international: Academia de ┼×tiinte Economice Bucuresti, Universitatea din Pitesti, Universitatea din Galati si Universitatea "Constantin Brancoveanu " din Pitesti.

Rezultatele bune si foarte bune obtinute de catre absolventii specializarilor la care s-au sustinut deja examenele de licenta ii obliga pe colegii lor care inca nu au facut acest pas la un plus de efort si de concentrare in aceste zile toride de vara. Noi le uram succes tuturor!


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 10 iulie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter