SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGFamilia Necsulescu investeste si in sanatate! A deschis cabinet medical ultramodern la Jidvei

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Au venit in Jidvei acum multi ani, prin 1999. Atunci, localnicii erau la limita disperarii. Nu aveau locuri de munca, iar multi dintre parinti trebuiau sa isi lase odraslele in grija bunicilor, ca sa plece in strainatate si sa munceasca pentru un trai mai bun. Dar Dumnezeu le-a schimbat tuturor soarta. Şi i-a adus pe Liviu si Claudiu Necsulescu. Au construit un destin mai bun pentru toti, impreuna. Le-au oferit servicii, copiilor le-au construit gradinite si scoli, pensionarilor o senectute mai linistita, credinciosilor o biserica frumoasa si acum, sambata, tuturor, un cabinet medical.

"Dumnezeu a avut grija de comuna aceasta"

Inaugurarea lui a avut loc in jurul pranzului, cand s-au adunat importante nume ale medicinii, reprezentanti ai administratiei locale si localnici. "Credinta ne invata ca Dumnezeu lucreaza pentru oameni. Şi asa si este. Avem bucuria de 14 ani, poate si mai bine, sa avem pe raza comunei Jidvei o familie - zic eu, providentiala, familia domnilor Necsulescu, Liviu si Claudiu, care au lucrat sub obladuirea Duhului Sfant. Cred ca au fost invatati, pentru ca au mers toate punct cu punct. Au luat aceasta intreprindere, au organizat-o, au creat locuri de munca, gradinite, apoi s-au ingrijit de hrana spirituala a oamenilor si au construit o biserica, cu tot ce trebuie. Este o fala a noastra, a credinciosilor nostri. Au avut grija si de painea trupeasca si au facut o brutarie, in care se coc 3000 de paini pentru angajati si nu numai. Cei batrani primesc zilnic cate o paine. Angajatii primesc si ei zilnic cate o paine, dar si mere, prune, vin si must. Copiii de la gradinitele din comuna sunt si ei in grija acestor oameni minunati, fiindu-le asigurata hrana zilnica, constand in trei mese pe zi. Pe cheltuiala lor, multi studenti sunt la facultate in tara sau in strainatate. Zic ca Dumnezeu a avut grija de comuna aceasta in timpurile in care mai mult se distrugea decat se construia", ne-a destainuit preotul paroh Dorin Lazar, din Jidvei.

Primarul, cel mai fericit

Cabinetul medical din Jidvei este ultramodern si are in prim-plan medicina muncii, medicina estetica, ozonoterapia, consultatiile medicale periodice analizele de laborator. Dupa o scurta binecuvantare a preotului din localitate, care a sfintit si locul, acesta a putut fi vizitat. Oamenii s-au aratat incantati de realizari si de faptul ca ei nu mai trebuie sa se deplaseze la Tarnaveni sau Blaj si in tara pentru a-si verifica sanatatea. "Este un avantaj pentru locuitorii din aceasta zona, sa nu se deplaseze. Sunt servicii medicale ca in orasele mari", a spus doctorul Viorel Bota. Importanta centrului medical a fost subliniata in nenumarate randuri si la Caminul Cultural din Jidvei, acolo unde s-a organizat o masa festiva si unde au "curs" alocutiunile celor prezenti. "Cabinetul medical de inalta performanta este o sansa nu numai pentru Jidvei, ci si pentru Sibiu, pentru Cluj, pentru toata aceasta zona de Ardeal", a subliniat si medicul Radu Stanescu din Targoviste.

Printre cei invitati sa ia cuvantul a fost si cel mai bucuros din localitate. Vorbim aici despre Alin Trif, primarul Jidveiului. "Cred ca sunt cel mai bucuros, ca pe teritoriul comunei mele - si nu numai - este centrul medical. Vreau sa va multumesc ca ati fost inca o data alaturi de comunitate", s-a adresat acesta lui Claudiu si lui Liviu Necsulescu. Discursurile au fost moderate de Ioan Buia, directorul Complexului de Vinificatie. "Acum, alaturi de vita de vie, comoara noastra, se afla si acest minunat centru de tratament, care vine sa ne ajute la tratarea diferitelor afectiuni. Pot sa va spun cu toata modestia ca Liviu si Claudiu Necsulescu sunt doi oameni care, in afara de vie, de vin, vad si partea sociala a oamenilor. Vad copiii, pentru care au creat peste 270 de locuri la gradinite, vad pe omul care se naste, care se boteaza si se cununa si alaturi de care este alaturi tot timpul. Vad pensionarii, si asa mai departe", a conchis acesta. Fraza sa insa nu a ramas neterminata. Iute a fost completat de Liviu Necsulescu. "Cu el am facut tot! Nu am facut singur. Daca nu il aveam pe domnul Buia, eu nu aveam de ce sa stau aici. Asta e realitatea. Şi tot ce am facut aici, am facut datorita educatiei de la parinti. Ei ne-au spus ca minciuna si hotia au picioare scurte, ca mai devreme sau mai tarziu tot se afla si ca nu ai sa mai pui capul pe pern[ sa dormi linistit. Şapte ani de acasa si patru ani la scoala alaturi de parinti fac mai mult decat orice, decat 20 de ani de invatamant. ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat oamenii vrednici si buni mie. Iar pe Buia nu o sa il uit niciodata!", a conchis patronul SC Jidvei SRL.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 16 mai 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter