SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Flash sport

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

CU UCRAINA iN CUPA DAVIS. Echipa de Cupa Davis a Romaniei va intalni in perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2014, in deplasare, reprezentativa similara a Ucrainei, in primul tur al Grupei I, zona Euro-Africana, s-a stabilit, ieri, in urma tragerii la sorti, informeaza daviscup.com. Romania si Ucraina se vor intalni pentru a doua oara in Cupa Davis, dupa ce in 2010 "tricolorii" se impuneau pe teren propriu cu scorul de 3-1, tot in Grupa I. Din echipa Ucrainei fac parte Serghei Stahovski (103 ATP, fost numar 31 ATP), Denis Molceanov (190 ATP), Alexandr Dolgopolov (59 ATP, fost numar 13 ATP), Illia Marcenko (152 ATP), Oleksandr Nedoviesov (99 ATP) si Vladislav Manafov (611 ATP). Daca va trece de Ucraina, Romania va intalni in turul 2, pe teren propriu, reprezentativa Suediei, care nu are adversar in primul tur. Meciurile ar urma sa aiba, cel mai probabil in perioada 4-6 aprilie 2014.

HALEP ŞI-A AFLAT ADVERSARELE. Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA si cap de serie numarul 1, va face parte din aceeasi grupa cu sportivele ruse Maria Kirilenko, 18 WTA, si Anastasia Pavliucenkova, 26 WTA, precum si cu frantuzoaica Alize Cornet, 27 WTA, la turneul de la Sofia, informeaza site-ul oficial al competitiei. in celalta grupa se vor afla Ana Ivanovici (Serbia), locul 16 WTA, beneficiara a unui wildcard, Samantha Stosur (Australia), locul 19 WTA, Elena Vesnina (Rusia), locul 25 WTA, si Ţvetana Pironkova (Bulgaria), locul 119 WTA, beneficiara a unui wildcard. Halep, 22 de ani, a invins-o in acest an pe Kirilenko (26 de ani), in turul al treilea al US Open, scor 6-1, 6-0, in singura lor intalnire, iar pe Pavliucenkova (22 de ani) de 3 ori in cariera, ultima data in semifinale la Moscova, scor 6-2, 6-1. Singura jucatoare din grupa pe care Halep nu a invins-o pana in prezent este Cornet (23 de ani). Cele doua jucatoare s-au intalnit doar o data, in 2011, in turul intai la Monterrey, cand Cornet s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1. WTA Tournament Of Champions, aflat la a cincea editie, este competitia de simplu de incheiere a sezonului, la care participa sportivele ce au castigat cel putin un turneu in anul in curs, dar nu au obtinut calificarea la Turneul Campioanelor de la Istanbul, unde evolueaza cele mai bune 8 jucatoare din lume. Turneul are loc pentru a doua oara consecutiv la Sofia, in sala, si este dotat cu premii in valoare totala de 750.000 de dolari. La competitia din capitala Bulgariei se califica 6 jucatoare, iar alte doua primesc wildcard-uri. Ele sunt impartie in doua grupe de cate 4, sportivele jucand fiecare cu fiecare. Ocupantele primelor doua pozitii in fiecare grupa se califica in semifinale. Meciurile incep astazi.

GINO IORGULESCU, iN LUPTÄ‚ PENTRU ÅžEFIA LPF. Fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus, ieri, candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie. "A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. in statut se mentioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Åži, in astfel de conditii, m-am incadrat in termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, daca dansul va castiga alegerile, macar va castiga impotriva unui candidat, pentru ca nu putea sa participe singur si sa fie pe locul 2", a declarat Iorgulescu. El a mai mentionat ca a decis sa candideze la aceasta functie deoarece considera ca "trebuie sa mai faca ceva in fotbal": "Iar cel mai mare lucru care ma deranjeaza si trebuie sa-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a inceput sa nu mai aiba incredere si sa vina la stadion si trebuie facut ceva. Trebuie sa aiba loc o schimbare si la FRF si la LPF, peste tot", a precizat Gino Iorgulescu. Fostul presedinte al Nationalului a incercat si vinerea trecuta sa-si depuna candidatura, insa actualul sef al ligii, Dimitru Dragomir, a precizat ca, potrivit statututlui, termenul limita pentru depunerea candidaturilor a expirat. Dragomir a declarat ca se puteau depune candidaturi pentru presedintia LPF cu 15 zile lucratoare inaintea datei alegerilor, stabilita la 14 noiembrie, adica in 24 octombrie (joi).

MAI MULTE ECHIPE LA CUPA MONDIALÄ‚? Presedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, ieri, ca ar fi de acord ca la Cupa Mondiala numarul de echipe sa fie marit de la 32 la 40, informeaza AFP. "Sunt de acord sa fie mai multe echipe din Africa, Asia, Oceania si America de Nord la Cupa Mondiala. De ce nu am putea trece de la 32 la 40 de echipe? S-ar face 8 grupe cu cate 5 echipe. Åži, conform studiilor noastre, nu s-ar adauga decat 3 zile de competitie", a declarat Michel Platini. Declaratia presedintelui UEFA vine la doua zile dupa ce seful FIFA, Joseph Blatter, a propus reconsiderarea numarului de echipe de pe fiecare continent. "Trebuie sa acordam federatiilor africane si asiatice locul pe care il merita. Europenii si sud-americanii au cele mai multe locuri pentru Cupa Mondiala chiar daca au mai putine federatii ca Africa si Asia. Nu este normal ca Africa sa aiba doar 5 locuri", a declarat Blatter pentru revista FIFA. (b.o.n.)


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 29 octombrie 2013






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter