SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Frumusete, sanatate, tinerete si bani cu NU SKIN Pharmanex

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Afacerea NU SKIN Pharmanex face parte din industria wellness si li se adreseaza in principal celor care doresc sa-si mentina prospetimea, tineretea si frumusetea, apeland la o tehnologie care se bazeaza pe prevenirea imbatranirii. Tehnologia propusa de companie are in vedere si intarirea sanatatii, pe de alta parte. Produsele companiei sunt revolutionare si propun o serie de suplimente alimentare si produse, care impreuna cu aparate precum scannerul Biophotonic sau tehnologia ageLOC, actioneaza asupra proceselor de imbatranire din organism de care sunt responsabili in special radicalii liberi, imbunatatind vizibil calitatea vietii si aspectul fizic. "Afacerea functioneaza in 50 de tari (...) si are la baza crearea unor retele de consumatori pentru produsele de sanatate si frumusete", a mai spus Attila Krivosik, care a tinut sa sublinieze faptul ca industria wellness in cadrul careia activeaza aceasta companie ocupa in acest moment numarul unu in lume, ca nivel de dezvoltare, depasind industria internetului.

O provocare pentru toata lumea

Principala provocare a NU SKIN Pharmanex este data de un aparat revolutionar, scannerul Biophotonic, care ofera posibilitatea de masurare a nivelului radicalilor liberi din organism, responsabili cu accelerarea procesului de imbatranire si cu slabirea organismului, printr-o metoda non-invaziva si nedureroasa. Pe langa masurarea nivelului de radicali liberi, NU SKIN Pharmanex propune si o serie de suplimente alimentare cum este cazul produsului Lifepack pentru copii si adulti sau a siropului de fructe g3. Acestea cresc nivelul antioxidantilor din organism si fortifica sistemul imunitar.

Oportunitate de afacere

Produsele companiei NU SKIN Pharmanex nu constituie singurul lucru despre care au aflat sibienii luni seara. Ei au mai primit informatii si cu privire la o oportunitate de afacere care le ofera posibilitatea celor interesati sa devina parteneri ai companiei, crescandu-si veniturile. Pe langa acestea, cei care aleg sa intre in afacere, au posibilitatea, odata cu cresterea in nivel in cadrul companiei, de a obtine unul dintre cele 4.500 de scanere care vor fi in Romania si care ii va aduce posesorului venituri suplimentare. "Viata noastra se desfasoara in mai multe retele. Noi trebuie sa cream un trend de retele si de aparate", a mai spus Atilla Krivosik. El a mai aratat ca pentru suma de 1000 de euro, cat costa intrarea in afacere, noul partener va primi un pachet de start profesional, care cuprinde 44 de produse NU SKIN Pharmanex, impreuna cu sistemul de control, carti si metode de folosire a tehnologiilor revolutionare, impreuna cu dreptul de a transmire mai departe afacerea care este construita in sistem de franciza.

"V-am prezentat o oportunitate, pentru ca doresc sa am colaboratori in Sibiu", a mai spus Atilla Krivosik, aratand ca in aceasta afacere veniturile suplimentare ar putea incepe de la aproximativ 400 de euro pe luna, ajungand la valori cuprinse intre 4.000 si 40.000 de euro pe luna.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 06 mai 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter