SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Frumusetea, definita de sprancene conturate perfect

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Pensarea sprancenelor este o operatiune ce trebuie facuta cu mare atentie si, de preferat, urmand sfaturile unui specialist.

Atunci cand intentionati sa va conturati sprancenele sau sa le dati o forma noua, strategia pe care o aplicati trebuie gandita cu atentie. Pentru a obtine cel mai avantajos aspect al acestora, trebuie sa luati in considerare atat forma fetei, cat si pe cea a ochilor, intrucat forma sprancenelor le afecteaza pe amandoua. O conturare perfecta a lor reprezinta un element esential pentru frumusetea fetei.
Sprancene unghiulare, rotunjite sau arcuite

Forma sprancenelor este determinata, in principal, de structura osoasa a fetei. Una potrivita defineste trasaturile si incadreaza bine ochii, perfectionand aspectul intregului chip. in general, exista trei tipuri de sprancene: unghiulare, rotunjite si arcuite. Primul este recomandat pentru persoanele cu fata rotunda, iar aceasta forma a sprancenelor poate fi pusa in evidenta prin conturarea ochilor cu ajutorul unui machiaj potrivit. Sprancenele rotunjite sunt cea mai buna alegere pentru doamnele si domnisoarele care au ochii mari sau fruntea lata, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca spranceana trebuie sa urmeze conturul lobului frontal. Cele arcuite sunt potrivite pentru majoritatea femeilor, intrucat confera expresivitate ochilor si realizeaza un echilibru al fetei, in cazul in care ati fost inzestrata cu un nas proeminent sau cu o gura mare. Doamnele si domnisoarele care au fruntea mica pot opta pentru sprancene arcuite cu o curba mai mica, acestea dand iluzia de alungire a fetei.

Cum stabilim forma ideala
Pentru a determina arcuirea potrivita fetei dumneavoastra, trasati o linie dreapta incepand de la cel mai exterior punct al nasului pana la coltul interior al ochiului: aici ar trebui sa inceapa spranceana. Apoi trasati o linie din acelasi punct al naslui pana la coltul exterior al ochiului, determinand astfel lungimea sprancenei. Pentru ca este destul de dificil sa obtineti cel mai avantajos unghi de curbura a sprancenei, ideal ar fi sa mergeti in prima faza la un cosmetician. Odata ce acesta a creat forma si curba ideala a sprancenei, va va fi mai usor sa le mentineti.

Astfel, in cazul femeilor care au o frunte inalta, curba sprancenei ar trebui sa fie usor ascendenta, pentru a crea iluzia unei frunti mai mici. Doamnele si domnisoarele care au o frunte ingusta trebuie sa isi penseze sprancenele in asa fel incat curbura sa fie cat mai joasa, pentru a conferi inaltime fruntii. in cazul in care aveti ochii departati, lasati sprancenele nepensate in coltul interior si, daca este nevoie, folositi un artificiu si lungiti spranceana catre interior cu ajutorul creionului dermatograf. Daca aveti ochii apropiati, pentru a crea impresia ca acestia sunt mai departati, este indicat sa pensati mai mult sprancenele in partea interioara si, eventual, sa desenati cu dermatograful o coada mai lunga.

Trucuri pentru un pensat reusit
Specialistii va ofera cateva sfaturi de care puteti tine cont pentru a obtine sprancene perfecte.
in primul rand, nu uitati ca acestea trebuie sa urmeze linia arcadelor. Daca doriti sa creati impresia ca ochii dumneavoastra sunt mai mari, tineti cont ca trebuie sa aveti sprancenele cat mai arcuite. Daca nu doriti ca ochii sa para mai mici decat sunt, nu pensati prea mult in partea interioara a sprancenelor.
Cand va pensati, smulgeti fiecare fir de par pe rand, in directia de crestere. Specialistii va recomanda sa nu va pensati in fiecare zi si niciodata in zona de deasupra sprancenelor. La finalul pensatului, folositi periuta speciala din trusa de machiaj sau una curata de rimel pentru a pieptana sprancenele si pentru a defini forma acestora. 


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 16 aprilie 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter