SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGGala firmelor performante din Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Judetul Sibiu si-a consolidat, in anul 2013, statutul de economie performanta si a continuat sa obtina rezultate importante, unele dintre ele fiind mult peste media nationala, a spus directorul general al Camerei de Comert si Agricultura a judetului Sibiu, Eugen Iordanescu, la premierea celor mai performante firme din Sibiu. Evenimentul a avut loc la Sala Thalia, vineri, 31 octombrie.

"Dupa anii in care economia judetului a recuperat scaderile determinate de criza economica, in 2013 inregistram nu doar indicatori de productie si profitabilitate mai mari, ci si indicatori referitori la angajare si locuri de munca. Astfel, efectivul de salariati a urcat cu 4,56% (+ 5.067 persoane), iar exporturile FOB au crescut fata de anul precedent de la 1.824.989.000 EUR la 2.183.178.000 EUR (+19,6%) ", a explicat Eugen Iordanescu.

Acesta a adaugat ca cifra de afaceri neta a avut valori similare anului trecut, iar rata somajului s-a mentinut sub 5%. "imbunatatirile nu sunt spectaculoase, dar sunt suficient de mari pentru a asigura o perspectiva optimista. Aceasta situatie ne ofera motive suplimentare de optimism pentru anii care vin si o sansa suplimentara de a ramane unul dintre judetele cu cele mai bune rezultate economice si sociale din Romania. Judetul Sibiu este acum un loc privilegiat pentru locuit, un loc privilegiat pentru investitii si un loc privilegiat pentru turism, datorita muncii si performantei antreprenorilor si angajatilor sibieni. Pentru aceasta va multumim si va felicitam pentru rezultatele obtinute ", le-a spus Iordanescu reprezentantilor companiilor de top din Sibiu.

Pentru prima data la Thalia

Probabil din motive ce tin de austeritatea perioadei, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu si-a luat "jucariile " de la Hilton si le-a adus vineri seara la Sala Thalia, ce s-a dovedit, din nou, ca si in alte momente importante pentru Sibiu, o gazda eleganta si ospitaliera. Au fost prezenti, pentru a onora "spuma " firmelor cu rezultate excelente in anul 2013 din judetul Sibiu, prefectul Ioan Ovidiu Sitterli, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, directorul Camerei de Conturi, Ioan Bobes, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Sibiu, Szombatfalvi Török Francisc, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru " al judetului Sibiu, Laurentiu - Cosmin Balcu, directorul Aeroportului International Sibiu, Marius Girdea, avocatul Marcel Bacila si altii.

Rand pe rand, s-au adresat celor prezenti Gheorghe Aldea, presedinte al Colegiului CCIA Sibiu, prof. dr. Eugen Iordanescu, directorul general al CCIA Sibiu, ambii subliniind parteneriatul plin de roade cu Institutia Prefectului din Sibiu si cu Consiliul Judetean in 2013 si in 2014.

in unanimitate apreciate au fost Albumul judetului Sibiu si filmul de prezentare a judetului Sibiu in care autorul, Dumitru Budrala, a convins din nou pe toata lumea ca este un artist inimitabil.

 Seara dedicata doctorului Ilie Vonica

Salutam ideea organizatorilor de a dedica seara galei marelui disparut, doctorul Ilie Vonica, cel care a creat brandul Polisano, croit sa dainuie peste decenii gratie intelepciunii si talentului doctorului. Pomenind de branduri, cel al Tribunei a ajuns la varsta de 130 de ani. Ziarul a ramas numarul unu in judetul Sibiu, indiferent de vremurile mai bune sau mai grele pe care le-a traversat. in ciuda recesiunii, tot mai multe firme apartinand Holdingului Atlassib (SC Atlassib, Posta Atlassib, Hortisem, Transmixt, Comtram, Transcar, Transcar Jobs Logystic) au fost premiate. Organizatorii au asezonat evenimentul cu momente muzicale sustinute de cvartetul Intermezzo, de trupa condusa de indragitul Adi Neamtu si de o trupa de jazz, in categoria gesturilor frumoase inregistrandu-se si buchetul de flori oferit de Eugen Iordanescu adjunctei sale, Maria Avrigean, care s-a achitat exemplar de sarcinile organizatorice inclusiv in ziua onomasticii sale. Ne-am bucurat sa-i gasim intre sponsori pe prietenii Tribunei, Jidvei, semn ca vinul adevarat trece repede granitele judetelor.

Firmele premiate de CCIA Sibiu

La domeniul Cercetare, Dezvoltare si High Tech, grupa de activitate Fabricarea componentelor electronice, locul intai la intreprinderi mari l-a ocupat Kuhnke Production Romania, iar locul doi - Simea Sibiu. La intreprinderi mijlocii, locul intai a fost ocupat de Wenglor Electronic Innovation Lito - societate in comandita.

La grupa de activitate Fabricarea de echipamente de masura, verificare, control si navigatie; productia de ceasuri, la intreprinderi mijlocii locul intai a fost ocupat de Hultafors Umi SRL, iar la intrepridneri mici, Variopack Romania SRL.

La grupa de activitate Fabricarea de echipamente pentru radiologie, electrodiagnostic si electroterapie, la intreprinderi mari, locul intai a fost ocupat de Raguse Medizinische Produkte Romania SRL, iar la microintreprinderi s-a clasat pe locul intai Splendida Group SRL.

La grupa de activitate Fabricarea motoarelor electrice, generatoarelor si transformatoarelor electrice si a aparatelor de distributie si control al electricitatii, la intreprinderi mari s-a clasat pe primul loc Harting Romania Manufacturing SCS, iar la intreprinderi mijlocii locul intai a fost ocupat de Bachmann Romania SRL, iar pe locul al doilea s-a clasat Retrasib SA. Pe locul trei la aceasta categorie s-a clasat Romanelec SRL. La intreprinderi mici, pe locul intai s-a clasat Hoerburger SRL.

La grupa de activitate Fabricarea de fire si cabluri; fabricarea dispozitivelor de conexiune pentru acestea, la intreprinderi mijlocii pe locul intai s-a clasat Odu Romania Manufacturing SRL, iar pe locul al doilea, BMB Kabeltechnik SRL, iar la microintreprinderi avem pe podium pe Dommel SRL.

La grupa de activitate Fabricarea altor echipamente electrice - intreprinderi foarte mari - pe locul intai se afla Marquardt Schaltsysteme SCS, iar la intreprinderi mijlocii pe locul intai se afla Thermik Transylvania SRL, iar la intreprinderi mici pe locul intai se afla Vimar Romania, pe locul 2 se afla Schultz Elektrotechnik SRL.

La grupa de activitate Instalarea masinilor si echipamentelor industriale - intreprinderi mici - pe locul intai se afla Sutech SRL, pe locul al doilea - Imak, iar pe locul trei se afla Hidrosib SA, pentru ca pe locul la patrulea sa regasim firma Irmes SA.

La grupa de activitate Activitati de editare a produselor software, pe locul intai intre intreprinderile mijlocii se afla Sobis Solutions SRL, iar la intreprinderi mici, pe locul intai se afla TNT Computers SRL. intre microintreprinderi, pe locul intai regasim Viltech SRL, pe locul doi - OSD - Omega Software Development SRL, iar pe locul trei - Qrmes SRL. Locul patru este ocupat de Intenso SRL, locul cinci de Masseda Software, pe locul sase se afla Societatea de servicii informatice Dymanic SRL, pe locul sapte, Teco Automatizari.

La grupa de activitate: Activitati de telecomunicatii prin retele de cablu, la intreprinderi mici, pe locul intai se ala Ti Net SRL, iar la microintreprinderi podiul arata astfel: Birotec SRL, Birotec Telecom SRL, Mansat SRL, ITC Conect SRL, New System Television SRL, Telnet Electric Sistem SRL.

La grupa de activitate: Activitati de telecomunicatii prin retele fara cablu, la microintreprinderi cel mai bine clasata firma Sibtel Services SRL.

La grupa de activitate: Alte activitati de telecomunicatii, la intreprinderi mijlocii gasim pe locul intai Valtellina Est Europa SRL, iar la intreprinderi mici gasim pe locul intai Communication Data System SRL, apoi, in ordine, pe Mox Telecom SA Sucursala Sibiu, Caro System, iar la microintreprinderi gasim Trendtel SRL, Opticom Consulting SRL, T&S Team SRL, Mega Life SRL si Sim-Tel SRL.

in ceea ce priveste grupa de activitate "Activitati de servicii in tehnologia informatiei", la intreprinderi mijlocii gasim Adi Com Soft SRL, Colt Technology Services Ro SRL, Visma Software SRL si Industrial Software SRL, iar la intreprinderi mici Gam Computers SRL, Gama IT SRL, Brusch SRL, Data Trend SRL, 3Soft Automotive SRL, IT Perspectives SRL, Proit SRL, Sotec Software SRL, Iquest Solutions SRL si Paradine Development. La microintreprinderi gasim Conplan Ro Services SRL, Mindmatics Labs SRL, Mimatics SRL, Segas data Systems SRL, Chirp Internet SRL, Novotec Ro SRL, Webfactory Business Center Eastern Europe SRL, White Box technologies SRL, Amn Systems Ro SRL si Info-Expert Ghircoias SRL.

La grupa de activitate "Activitati ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe", la intreprinderi mici se afla ITNT SRL, Alpha Aftermarket Services SRL si World of Cruise, iar la microintreprinderi Eytro SRL, RCH IOS SRL, Tender Services SRL, I-net SRL, Think Spark SRL si Daniel Computers Consulting SRL.

Grupa de activitate "Cercetare-dezvoltare in stiinte naturale si inginerie" noteaza la intreprinderi mici Institutul de Cercetari Produse Auxiliare Organice SA, iar la microintreprinderi Profgas SRL si Hermania Consult SRL.IndustriaDomeniul Industrie aduce la grupa de activitate "Extractia gazelor naturale", la intreprinderi foarte mari, nume precum Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" SA, iar la intreprinderi mici Drasib Construct SRL. La microintreprinderi se afla Sibiu Rock Company SRL.

La grupa de activitate "Activitati de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale", la intreprinderi mici, gasim Daflog SRL si Forserv SRL, iar la microintreprinderi Prepitech SRL.

La grupa de activitatea "Productia, prelucrarea si conservarea carnii si a produselor din carne", la intreprinderi mari, se afla MEG Consulting SRL, la intreprinderi mijlocii Persona Meat SRL, Criana Prest SRL, Scandia Romana SA si Meat-Pack SRL, iar la intreprinderi mici Fevamed, Samaria COM SRL, Bioprod SRL si MC Import Export SRL. La microintreprinderi vorbim depre Orizontul Cristalin SRL, Indest SRL, Luna Prest SRL, Agrosal SRL, Tip Top SRL, Madi Dawcom SRL, Sanphil SRL si Metropol Impex SRL.

in ceea ce priveste grupa de activitate "Fabricarea produselor lactate", la intreprinderi mici gasim Asi Nature SRL si Carpalat SRL, iar la microintreprinderi Nicolas Branzeturi SRL, Lactocarma-Daia SRL si Valirom SRL.

La grupa de activitate "fabricarea produselor de morarit, a amidonului si produselor din amidon", la intreprinderi mijlocii se afla Amylon SA, iar la intreprinderi mici vorbim despre Pecu Pan SRL.

La grupa de activitate "fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase", la intreprinderi mari discutam despre Trans Agape SRL, iar la mijlocii despre Redal SRL, Simpa SA, Pan Food SRL, Valencia Trading SRL, Greww SRL, Pion Impex SRL, Vitosa SRL si Liliacul SRL. La intreprinderi mici se afla Andy Impex SRL, Lidia SRL, Zenit Company SRL, Maier Pan SRL, La Bellani SRL, Prod Bal SRL, Boomerang DC SRL, Doina Prod SRL, Naty Prod SRL si Drago Pan SRL. La microintreprinderi se afla Cuptorul de Paine SRL, Pripan SRL, STKN Consulting SRL, Alamoreana SRL, Daros SRL, Rov Pan SRL, Pati Turean SRL, Victoria Hermannstadt SRL, Secripan SRL si DDL Cibin Sib SRL.

La grupa de activitate "fabricarea altor produse alimentare", la intreprinderi mijlocii gasim Expertarom food Ingredients SRL, iar la intreprinderi mici se afla Trans G7 SRL, Regina Agroprodexim SRL, Expertarom SRL, Espac Com SRL, Savana Impex SRL si Regina Intim SRL, iar la microintreprinderi Carpatica Honey SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea bauturilor", la intreprinderi mijlocii se claseaza Best SRL, iar la intreprinderi mici Aquador SRL.

La grupa de activitate "Pregatirea fibrelor si filarea fibrelor textile", la intreprinderi mijlocii, se afla Romanofir SA.

La grupa de activitate "Productia de tesaturi", la intreprinderi mici, se afla Texti Tes SRL, iar la microintreprinderi Textibrod SRL.

La grupa de activitate "Finisarea materialelor textile", la intreprinderi mijlocii, se afla WKS Romania SRL, iar la microintreprinderi Ochelo SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea altor articole textile", la intreprinderi mijlocii gasim Desleeclama Eastern Europe SRL, Lanco SRL, GTX Sibiu SRL si Romtap Prod Com SRL, iar la intreprinderi mici Lariana SRL si Ilcora SA. La microintreprinderi gasim Decor Casa SRL, Protectie Industriala Textila SRL, Romcalli SRL, Rollertex SRL, Clawi Conf SRL si Sintex SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea articolelor de imbracaminte, cu exceptia articolelor din blana", la intreprinderi mari, se afla Benrom SRL si Euroconf SA, iar la intreprinderi mijlocii Etex Trade SRL, Metropolis Com SRL, Gama SRL, imbracamintea Sibiu-Societate Cooperativa Mestesugareasca, Phoenix Star SRL si Katex Serv SRL. La intreprinderi mici se afla, in ordine, Avanti SRL; Mondostar SA, Gepro SRL, Cris&Teo SRL, Andreas Conf SRL, Loreta Conf SRL, Maromod SRL, Marina Mod SRL, Riana Com SRL si Girotex SRL. La microintreprinderi se afla Astex SRL, Ana Radu Fashion SRL, Reveline SRL, B&V Stil Trading SRL, Ecco Dragan SNC, Eco Moda SRL si Torque Exclusiv SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea articolelor de imbracamine prin tricotare sau crosetare", la intreprinderi mari se afla Trans Euro Textile SRL, la intreprinderi mijlocii Gnoato Est SRL, BFK Trading SRL, Siluet Transcom SRL, GMC Textile SRL si Mica Conf SRL, la intreprinderi mici Sibiu Tricot SRL si Textila - Societate Cooperativa Mestesugareasca SC, iar la microintreprinderi Electro Mecanique Company (EMCO) SRL si Dianatex SRL.

La grupa de activitate "Tabacirea si finisarea pieilor; fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament; prepararea si vopsirea blanurilor", la intreprinderi mari gasim Bellarma SRL, la intreprinderi mijlocii Romipel SRL, Geronimo-Ro SRL, Hipic Prod Impex SRL, Cecco Bruna 2011 SRL si Alan Trade SRL, la intreprinderi mici Sincron Sib SRL, Marcon 2000 SRL, Tapel SRL si Pony SRL, iar la microintreprinderi Next Prod Grup Fashion & Accesories SRL, Top Leather SRL si Solo Industries SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea incaltamintei", la intreprinderi mari gasim Somarest SRL si Kristin SRL, la mijlocii AC Eurocompany SRL, Medimpact SA si Valle Sport SRL, iar la intreprinderi mici Rosu SRL. La microintreprinderi se afirma DNA Shoes SRL, Mres Sport Choes SRL, Nic Prod si La Pantoful Urias SRL.

La grupa de activitate "Taierea si rindeluirea lemnului", la intreprinderi mijlocii se afla HLV Transilvania SRL si Cris-Style Expert SRL, la intreprinderi mici Silva Grup SRL, Dobos SRL, Veko Timber SRL, Silvatex 98 SRL si Vamilex SRL. La microintreprinderi se afla Tracia Silva SRL, Bax-Trans SRL, Nival Com SRL, Filman SRL, Silva Forest Company SRL, Home Lemn SRL, Habiv SRL, Teiu-Forest SRL, Dezipo SRL si Starlemn SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea produselor din lemn, pluta, paie si din alte materiale vegetale", la intreprinderi mijlocii intalnim Tehnolemn SRL, iar la intreprinderi mici Oana&Paul Prod SRL, TM Technology SRL, Sodebo Work Partener SRL, Sage Forest SRL, la microintreprinderi Fagus Rom SRL, Sand Nic Georgi SRL, Cimaco Impex SRL, Catalin Mob SRL si Prod Lemn.

La grupa de activitate "Fabricarea articolelor din hartie si carton", la intreprinderi mici gasim Transilvania Pack and Print - Microflute SA, Thiolat Transilvania SRL, Konsulta - Ro SRL, Parmen SRL, Diada Serv SRL si Benzi Adezive SA Agnita. La microintreprinderi sunt Copernic SRL si Acart Prest SRL.

La grupa de activitate "Tiparire si activitati de servicii conexe tiparirii", la intreprinderi mici sunt MAV Tip SRL, Euro Net SRL, Sorel SRL, Tipografi Honterus SRL si Xpress SRL, si la microintreprinderi Imprim SRL, Print Atu SRL, Tipocolor SRL, Cartip SRL, Ad Actis SRL, Legocom Impex SRL, Bony Med SRL, Media Impact SRL, Inteltipo SRL si Gerotex SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea produselor chimice de baza, a ingrasamintelor si produselor azotoase; fabricarea materialelor plastice si a cauciucului sintetic, in forme primare", la intreprinderi mijlocii gasim Eurofoam SRL, la mici Oxiline SRL, iar la microintreprinderi Chimigaz SRL, Medacet si Timber Factory SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor", la microintreprinderi gasim Madazi SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea altor produse chimice", la microintreprinderi, intalnim Next Trans SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea preparatelor farmaceutice", la microintreprinderi gasim Salmed Farma SRL si Medisan 2010 SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea articolelor din cauciuc", la intreprinderi mijlocii, se afla Caucho Metal Productos SRL, la mici H Brandt Cauciuc&Mase Plastice SRL, iar la microintreprinderi Diana CIS SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea articolelor din material plastic", la intreprinderi mari, se afla Phoenix Mecano Plastic SRL si Flaro Prod SA, la intreprindeir mijlocii Greiner Packaging SRL, Thrace Greiner Packaging SRL, Mainetti Romania SRL, Florke Production SRL, Andritz SRL si Dressel + Hofner International SRL, iar la intreprinderi mici se afla Palplast SA, 4M MP SRL, Aprim SRL, Termomed SRL, Alirom SRL si Rosian Express SRL. La microintreprinderi gasim Prodterm Med SRL, Burhil SRL, 4 M SRL, Plast DNP SRL, Mecanplast SRL, Plaspal SRL, Raimondo HN SRL, Tarox Prod SRL, Top Therm Impex SRL si Turn Plast SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea sticlei si a articolelor din sticla", la intreprinderi mijlocii se remarca Avrigu SRL, iar la mici Ion Art Glass SRL, Segani SRL, AS Glass SRL si Millenium Glass SRL. De altfel, la microintreprinderi gasim Klein Glass Serv SRL, Colartis SRL si Glas Med Serv SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea rticolelor din beton, ciment si ipsos", la intreprinderi mijlocii gasim Bramac - Sisteme de invelitori SRL si Terra Building SRL. La intreprinderi mici se afla Bim SRL, iar la microintreprinderi Aragon CIM SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea produselor abrazive si a altor produse din minerale nemetalice n.c.a", la microintreprinderi se afla Supragrind Diamond and CBN Tools SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea altor produse prin prelucrarea primara a otelului", la intreprinderi mici se afla Minerva-Prod SRL.

La grupa de activitate "Productia metalelor pretioase si a altor metale neferoase", la intreprinderi mari se afla Sometra SA.

La grupa de activitate "Fabricarea de constructii metalice", la intreprinderi mari se afla Armax Gaz SRL, la mijlovii SR2C Industrie SRL, iar la mici 3D-Est SRL, Uzina Mecanica Marsa SA, ATC Trading SRL, Met-Construct SRL, DGM - International SRL, Exard SRL, Izotin - Service SRL, Innoserv - Technology SRL, Conf Met SRL si Politirom SRL. La microintreprinderi, se afla Pfeiffer Poles Sibiu SRL, Metal Building Industry SRL, Eurosib Construct SRL, Lowlander SRL, Montana Steel Construct SRL, Termo Sibiu SRL, Local Putmedia SRL, Lean Solutions Products SRL, M&S General Trading SRL si Tehnofluid SRL.

La grupa de activitate "Productia generatoarelor de aburi (cu exceptia cazanelor pentru incalzire centrala)", la microintreprinderi amintim Q-Prod SRL, iar la intreprinderi mijlocii Heckler Romania SRL, Matec - CNC Technik SRL si Automecanica Medias SRL. La intreprinderi mici se afla Prodmetal I&S SRL, Midmet SRL, Cofamet Steel Prod SRL, Mettallo-Maxx SRL, Flagav SRL si Nanil 1 SRL, iar la microintreprinderi Seoper Metalics Of Rubber SRL, Omikron Meca SRL, Wigabrech SRL, Dalgo-Sib SRL, Atis-Rom SRL, Med Serv International SRL, Balkan Sib SRL, Zaten SRL si Salgo - Prod SRL.

La grupa de activitate "Productia de unelte si articole de fierarie", la intreprinderi mici se afla Kuka Systems SRL si Cesrom SRL, iar la microintreprinderi Ital Stante SRL, Vendi Service SRL si Duplex 2000 SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea altor produse prelucrate din metal", la intreprinderi mici gasim Emailul SA, Nic&M Impex SRL si Remit SA, iar la microintreprinderi Arcsib SRL, Proglero SRL, Tartarus SRL, Elcod SRL, Molle Transilvania SRL, Marenim SRL, Prod Fatima SRL, Voba Voinescu SRL, Spira Com SRL si MM Arc SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea de masini si utilaje de utilizare generala", la intreprinderi mari se afla NTN-SNR Rulmenti SRL, iar la mici Wittenstein SRL. La microintreprinderi se afla Industrial Flow SRL si Metal Vi-Do SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea altor masini si utilaje de utilizare generala", la intreprinderi mici se afla Famatech SRL, Industrial Action SRL, Flupec SRL si Ganesha SRL, iar la microintreprinderi Mario Ventilatie SRL si Donaris SRL,

La grupa de activitate "Fabricarea masinilor si utilajelor pentru agricultura si exploatari forestiere", la intreprinderi mici, gasim Retezat SA, Utilaje Industria Lemnului Diamond Tools Wood SA si Sembraz SA.

La grupa de activitate "Fabricarea utilajelor pentru prelucrarea metalului si a masinilor - unelte", la intreprinderi mijlocii se gaseste Guhring SRL, iar la intreprinderi mici se afla Ştefani Mecanofin SRL. La microintreprinderi sunt Durus SRL, Sartronic SRL si BMB Engineering SRL.

La grupa de activitate "Productia de caroserii pentru autovehicule; fabricarea de remorci si semiremorci", la intreprinderi mijlocii este Oehler - Mecanica SRL, iar la intreprinderi mici gasim Scrader Medias SRL, Ameridac 9T SRL, Nooteboom SRL si Langendorf Medias SRL.

La grupa de activitate "Productia de piese si accesorii pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule", la intreprinderi foarte mari se afla, in ordine, Takata Sibiu SRL, Compa SA si Kromberg & Schubert Romania ME SRL. La intreprinderi mari se afla Swoboda Hartmann Romania SRL si Brandl Ro SRL, la intreprinderi mijlocii sunt Kontec Mecanica M&L SRL si Fritzmeier Engineering SRL, iar la intreprinderi mici sunt Moru CamionTechnica SRL, TR Plast Ro SRL si Imperial Motor SRL. La microintreprinderi se afla Promet SRL si Tolciu Nicolae SCS.

La grupa de activitate "Fabricarea de mobila", la intreprinderi mari gasim Agnetheln Mobila Tapitata SRL, la mijlocii Mobila Trand Design SRL, la mici Peresta International SRL, Italian Style Import Export SRL, Fascinatia Locuintei SRL, Sibel Impex SRL, Decolux SRL, Mobelrom SRL si Soradi Prod SRL. La microintreprinderi intalnim Teomarc SRL, Decor Ambient SRL, Trans Mad Prod Com SRL, Crissmob Design SRL, Dekor Style Studio SRL, Perspective's SRL, Mondo Mobili SRL, S G Tara SRL, Kluwe SRL si Obi Company SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea bijuteriilor, imitatiilor de bijuterii si articolelor similare", la microintreprinderi gasim Bijuteria P&M SRL si Diamant SRL.

La grupa de activitate "Fabricarea de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice", la intreprinderi mijlocii gasim Biotechnik SRL, iar la intreprinderi mici Serton SRL. La microintreprinderi se afla Labordent SRL.

La grupa de activitate "Alte activitati industriale", la intreprinderi mijlocii gasim Bleidinger SRL, iar la microintreprinderi Transilvania LCH SRL si Konnerth Group SRL.


turism medias romania avrig rosia agnita hermannstadt alamor daia aeroport sala thalia tipar atlassib sembraz rcs tarom avocat firme din sibiu transilvania sometra ambient software development aeroportul cibin europa software kuhnke carpatica marochinarie dressel automecanica dumitru croitoru ioan cindrea arad italia marsa romgaz somaj rata somajului strand marquardt schaltsysteme stiinte naturale snr rulmenti consiliului judetean sibiu china ispa armax gaz design consiliului judetean scandia carpati sport puma film mecanica marsa terapie jazz bramac kromberg radio masini muzica rent despre terra imbracaminte posta food incaltaminte cec inspectoratului teritorial de munca sibiu electroterapie judetul sibiu locuri de munca consiliul judetean jucarii takata ingineri bijuterii dna transmixt ccia sibiu solutions eugen iordanescu ipa automatizari metro bac consiliului cultura job automecanica medias lacuri presedintele consiliului judetean sibiu quad mondostar duplex gaze naturale cosmin balcu arme anes polisano ilie ilie vonica gheorghe transcom compa sa gheorghe aldea granit anc motoare stomatolog criza economica facturi presedintele doctor informatie utilaje investitii comtram ceasuri transformatoare institutia prefectului din sibiu agricultura belrom microintreprinderi ventilatie lactate dumitru budrala cifra de afaceri boom utilaj situatii de urgenta ciment diagnostic radiologie international sibiu fashion team transylvania nasa medicale morarit retrasib dispozitiv seo takata sibiu comunicatii italian constructii metalice textile fire savana conturi adeziv angajare cupe bran miere express album amylon oina cabluri system atl textil centrala persoane industrial cal far instalare romana flaro benzi diamond bach ata sibiu tesaturi dres scandia romana arte mar 2013 ana radu beton


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 05 noiembrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 01 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter