SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Gazistii ii cer demisia lui Ioan Horoba. Pe net!

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Din intai august, internetul a fost asaltat de petitia prin care fanii echipei Gaz Metan Medias ii cer demisia lui Ioan Horoba, directorul general al clubului.

`Noi, atat, adevaratii Medieseni si Lupi Negri, cat si iubitori din toata tara, ai fotbalului curat si cinstit, cerem ca d-l Ioan Horoba, sa-si prezinte demisia urgent, pentru dezastrul spre care se indreapta clubul Gaz Metan Medias, pentru distrugera spiritului de suporter si Lup Negru, cat si pentru lipsa de respect a orasului Medias`, acesta este textul petitiei adresata, desigur, lui Ioan Horoba.

Initial, petitia a aparut pe blogul unuia dintre fanii nemultumiti, gazistul.blogspot.com, ca mai apoi sa ia calea arhicunoscutei retele de socializare, Facebook, si sa se materializeze intr-un adevarat protest la adresa lui Horoba, pe site-ul petitieonline.ro. Pana acum, din cei peste 4.600 de suporteri invitati sa se alature manifestarii din online, doar 364 au raspuns afirmativ, pe cand 3.927 nu s-au hotarat inca. Totusi, mai este timp, deoarece evenimentul creat pe Facebook se va finaliza in data de 31 august.

Nemultumirile la adresa lui Horoba sunt foarte multe, fanii acuzandu-l pe directorul general al Gazului ca `si-a batut joc de Eric`, dar si de faptul ca `este cu mintea la bagat bani in buzunar`. Unul dintre suporterii nemultumiti de atitudinea si activitatea lui Ioan Horoba, care a dorit sa ramana anonim, ne-a spus cateva dintre doleantele intregului grup care a initiat petitia: 

`Prin aceasta initiativa vrem sa demonstram ca sunt destui suporteri, care nu-l doresc pe domnul Horoba la conducere. Incercam sa adunam cat mai multe voturi, si cand vom crede ca sunt suficiente, vom publica rezultatul pe toate site-urile. De asemenea, ii vom inmana personal petitia domnului Horoba. Inca de cand a venit la conducerea noastra, nu am fost de acord. La un moment dat, echipa mergea bine in campionat, dar jucatorii nu erau multumiti, deoarece erau restante la salarii. Atunci, jucatorii au dovedit ca joaca cu inima, si nu cu mintea. Nu pot zice ca a facut ceva bun la Medias. Ramanerea noastra in Liga I si retrogradarea Argesului nu au fost decise de el, oricum se facea dreptate! Si-a batut joc de un jucator(n.r Eric de Oliveira), datorita caruia am ajuns sa facem furori in campionat`, a declarat unul dintre initiatorii petitiei.

Pana in acest moment, petitia a primit doar 73 de semnaturi pe site-ul petitieonline.ro. Chiar daca numarul nu este incurajator, gazistii suparati promit ca nu se vor opri aici. Un eventual insucces al petitiei va fi urmat de un miting de protest la adresa lui Horoba, prin care fanii ii vor cere acestuia demisia. 

`Daca petitia nu va avea succes, si vom fi in continuare nemultumiti de aceasta persoana <<Horoba>>, vom organiza un miting in oras, unde se vor strange toti fanii echipei. Vom protesta, ii vom cere sa plece. Vom face tot posibilul ca el sa plece, sa fim lasati in pace, pentru ca ne putem descurca si fara el. La urma urmei, vom gasi un presedinte, care sa vina si sa lucreze cu inima, nu cu mintea la bagat bani in buzunar`, a mai adaugat fanul suparat.

Ion Horoba nu pare afectat de demersul suporterilor.

"Nu am ce sa comentez, nu stiu motivele, nu ma intereseaza. Pe mine, cine ma plateste, acela ma apreciaza." El crede ca supararea fanilor este determinata de reglementarea FRF potrivit careia nu se mai pot oferi gratuitati pentru suporteri. De asemenea nu exclude posibilitatea ca "acea mana de suporteri" sa fie manipulata.

Petitia initiata de gazisti poate fi gasita la adresa https://www.petitieonline.ro/petitie/demisia_lui_ioan_horoba_director_general_al_clubului_gaz_metan_medias-p57358054.html sau pe Facebook, https://www.facebook.com/event.php?eid=242100792490634


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 04 august 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter