SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGGazul inlocuieste 75 de kilometri de conducte din Sibiu si din judet

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Retelele de gaz de pe cateva zeci de strazi din Sibiu si din judet, in lungime totala de 75 de kilometri, vor fi inlocuite anul acesta, anunta E.ON Gaz Distributie.

Compania spune ca doar la Sibiu are in plan sa inlocuiasca in acesti ani peste 100 kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale pe 100 de strazi.

"Valoarea proiectelor de investitii care demareaza in acest an este estimata la aproximativ 23 de milioane de lei si vizeaza schimbarea de conducte si bransamente de gaze naturale in lungime de circa 35 de kilometri pe strazile: Castorului, Lunga, T. Vladimirescu, Arad, Deva, Paris, Genistilor, Rahova, Artileristilor, Al. Rosiorilor, Hipodromului, Parc Sub Arini, G. Cosbuc, O. Goga, Transilvaniei, Crisanei, Moldovei, Bahluiului, M. Sebastian, Putnei, G. Bacovia, A. Pumnul, M. Millo, M. Sturza, Dr. Stanca, Prejbei, Bobalna, T. Mihaly, Dr. I. Ratiu, Baii, Fundatura Dealului, B-dul Victoriei, G. Ureche, Closca, Gh. ┼óiteica, G. Galilei, ┼×erbota, Ghetariei, Urlea, Lector, Diaconu Coresi, G. Enescu si Pacii", se arata intr-un comunicat al E.ON Gaz.

"Modernizarea infrastructurii de gaze naturale va duce la cresterea sigurantei in alimentarea cu gaze naturale, precum si la sporirea confortului consumatorilor care vor beneficia de servicii de distributie calitativ superioare ", spune Virgil Metea, directorul general E.ON Gaz Distributie S.A.

Peste 14,5 milioane de lei au fost investiti anul trecut, la nivelul judetului Sibiu, pentru cresterea sigurantei si a calitatii serviciilor de distributie a gazelor naturale, din care circa 10 milioane de lei numai in municipiul Sibiu.

Tot anul trecut, in Municipiul Sibiu reteaua de distributie a gazelor naturale a fost reabilitata pe o lungime de circa 20 kilometri, valoarea investitiilor depasind 6,3 milioane lei.

Pentru imbunatatirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din municipiul Sibiu au fost modernizate 10 statii de reglare masurare, investitiile pe acest segment ridicandu-se la circa 2,8 milioane lei, potrivit aceluiasi comunicat.Lucrari in judetin localitatile Atel, Biertan, Copsa Mare, Richis, ┼×mig, Rusi, Slimnic, Barghis, Coves, Talmaciu, Cisnadie si Medias compania si-a propus reabilitarea, in acest an, a circa 40 km din retelele de distributie a gazelor naturale, valoarea investitiilor fiind de aproximativ 3,5 milioane de lei.

Anul trecut, E.ON Gaz Distributie a modernizat reteaua de distributie a gazelor naturale din judetul Sibiu pe o lungime de circa 112 km, din care 43 km au fost inlocuiti, iar circa 69 km au fost protejati catodic. Totodata, reteaua a fost extinsa cu peste 20 km pentru a deservi noi consumatori.

De asemenea, au fost modernizate 13 de statii de reglare-masurare pentru imbunatatirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor. Valoarea totala a investitiilor derulate de companie in judetul Sibiu a depasit 14,5 milioane de lei, se arata in comunicat.

Proiecte importante de investitii in reabilitarea retelei de distributie de gaze naturale din judetul Sibiu s-au desfasurat si in localitatile ┼×eica Mare, Medias, Dumbraveni, Slimnic, ┼×ura Mare, Cornatel si Cisnadie, fiind inlocuiti, in total, circa 40 kilometri de retea cu conducte si bransamente din polietilena.

Totodata, in localitatile Medias si Micasasa-Ţapu au fost realizate doua proiecte de investitii prin care au fost protejate catodic aproape 70 km de conducte.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 17 iulie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter