SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Germanii din Romania ", vernisaj si premii pentru lucrari fotografice

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

257 de imagini alb-negru si color, realizate de artisti fotografi din Romania si Germania, s-au inscris la Salonul National " Germanii din Romania ", organizat de Asociatia Euro Foto Art din Oradea in parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor din Romania, prin Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDG Sibiu) sub patronajul Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si a Primariei Municipiului Sibiu.

Fotograful sibian Sebastian Marcovici a primit doua premii, atat la categoria alb negru, cat si la color.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, si presedintele FDGR, si Ştefan Tóth A.FIAP, presedintele Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania au fost prezenti la eveniment.Lucrari de exceptie

La categoria alb-negru, medalia de aur AAFR a fost obtinuta de artistul Vasile Vénig A.FIAP (Carei), pentru lucrarea "Saxon Castel ", iar premiul I. Forumul Democrat German din Romania (FDGR) a fost acordat artistei fotograf Boglárka Végső (Petreu-Judetul Bihor), pentru lucrarea " Dansul vietii ". Medalia de argint AAFR si premiul II. FDGR a fost acordat artistului fotograf Sebastian Marcovici din Sibiu pentru lucrarea "Kronenfest ". Medalia de bronz AAFR a fost obtinuta de Adela Lia Rusu din Oradea cu lucrarea "in vizita ", iar premiul III. FDGR i-a revenit artistei fotograf Ildikó Baranyi A.FIAP din Bucuresti pentru lucrarea "Herina ".

La categoria color, medalia de aur AAFR a fost obtinuta de artistul fotograf Claudiu Szabó E.FIAP din Oradea, pentru lucrarea "Calm intrerupt ", iar premiu I. FDGR a fost acordat lui Sebastian Marcovici din Sibiu pentru lucrarea "Sarbatoare ". Medalia de argint AAFR i-a revenit artistei fotograf Ildikó Baranyi A.FIAP din Bucuresti pentru lucrarea "Biertan 2 ", iar premiul II. FDGR a obtinut artistul fotograf Vasile Vénig A.FIAP din Carei pentru lucrarea "Procesiune ". Medalia de bronz la aceasta categorie a fost acordata tot artistului fotograf Vasile Vénig A. FIAP din Carei pentru lucrarea "Dans svabesc 1. ", iar premiul III FDG i-a revenit artistei fotograf Ildikó Baranyi A.FIAP din Bucuresti pentru lucrarea "Biertan 1 ".

La vernisajul Salonului National au fost prezenti si Ovidiu Gant, deputatul FDGR in Parlamentul Romaniei, viceprimarul Virgil Popa, consilieri locali si alti membri din conducerea Forumului.

Presedintele FDGR, Klaus Iohannis, si viceprimarul Astrid Fodor, au primit cate o distinctie a Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania pentru implicarea in acest proiect.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 24 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter