SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGGhidul spitalelor sibiene. Spitalul Clinic Judetean si Spitalul de Pneumoftiziologie, incadrate in clasa a II-a de clasificare

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ministerul Sanatatii a publicat lista completa cu clasificarile spitalelor din tara. Finantarea acestor institutii se va face in functie de aceasta clasificare aprobata de minister. Din cele 461 de unitati sanitare publice cu paturi, doar opt au primit gradul 1 de clasificare, cu cel mai ridicat nivel de competenta.
Autoritatile au realizat un sistem de clasificare pe cinci clase, unde, in clasa 1 sunt incluse unitatile de top, iar in clasa a V-a sunt institutiile de competenta limitata, respectiv unitati medicale pentru boli cronice sau servicii medicale intr-o singura specialitate.
In judetul Sibiu, Spitalul Clinic Judetean si Spitalul de Pneumoftiziologie vor primi in viitor cei mai multi bani, fiind catalogate in clasa a II-a. SPitalul de Psihiatrie si Centrul de Ingrijiri Paliative Hospice Asociatia Carl Wolff au fost incadrate in clasa a V-a.

SPITALELE DIN JUDETUL SIBIU:

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu - II plan conf.
 Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" Sibiu - V
Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu - II M plan conf.
Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu - IIM plan conf.
Spitalul Municipal Medias - IV
Spitalul Orasenesc Agnita - IV plan conf.
Spital Militar de Urgenta Alexandru Augustin - III plan conf.
Spital General CF Sibiu - IV
Centrul de Ingrijiri Paliative Hospice Asociatia Carl Wolff - V
SC Centrul Medical Polisano srl Sibiu - IV


GRADELE DE COMPETENTA

Clasa I de clasificare inseamna competenta foarte inalta si sunt incadrate institutiile care raspund profilului de spital regional de urgenta.

Clasa a II-a de clasificare inseamna competenta inalta, iar in aceasta clasa sunt incluse spitale care deservesc un judet si judetele limitrofe, pentru afectiuni cu grad mare de complexitate.

Clasa a III-a, de competenta medie, reprezinta unitatile care deservesc raza judetului si, in mod exceptional, judetele limtrofe. Sunt incluse aici si spitalele judetene de urgenta neclinice care nu sunt in centre universitare.

Clasa a IV-a include institutii cu competente de baza, care deservesc unitatea administrativ-teritoriala si care se limiteaza la afectiuni cu grad mic de complexitate.

Clasa a V-a include institutii de competenta limitata, adica unitati medicale pentru boli cronice sau servicii medicale intr-o singura specialitate.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 16 iunie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 martie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter