SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Greu de gasit II: pistolarul din Medias, cautat prin baza de date a politistilor

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Pentru ca avea fata acoperita cu un fular, politistii din Medias spun ca nu pot face un portret robot al autorului jafului de la o benzinarie. Ei audiaza in acest moment mai multe persoane si verifica alte persoane aflate in baza lor de date. Singurele indicii despre cel care a furat 1.300 de lei dintr-o benzinarie din Medias, in dimineata zilei de marti, sunt hainele cu care era acesta imbracat.
"Avand in vedere ca autorul jafului avea fata acoperita, realizarea unui portret robot este destul de dificila. Lucratorii Politiei municipiului Medias efectueaza cercetari si au un cerc de suspecti. In principal, sunt audiati si verificati cei aflati in baza de date a Politiei. In plus, se efectueaza verificari specifice in astfel de cazuri", a declarat corespondentului Mediafax inspectorul Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Sibiu.
Tanarul angajat al benzinariei din Medias a declarat politistilor ca barbatul care l-a amenintat cu arma era tanar, avea probabil pana in 25 de ani si tenul deschis la culoare, fara barba.
In plus, tanarul spune ca autorul jafului avea o haina deschisa la culoare, vernil cu dungi negre, blugi de culoare deschisa si pantofi sau ghete negre.
"A intrat dimineata peste mine si m-a amenintat sa scot banii ca daca nu imi face rau. Cand am zis ca nu am niciun ban, a tras un foc de arma in dreapta mea, dupa televizor. In momentul acela, m-am speriat si i-am scos banii pe care i-am avut incasati peste noapte si i-am dat. Avea un pistol mic, negru, pe care il tinea strans in mana de nu am putut sa-mi dau seama ce fel de pistol este. Cand a tras focul, s-a auzit o bubuitura tare si a iesit o flacara de pe teava pistolului", a declarat corespondentului MEDIAFAX Sergiu Pohata, angajatul benzinariei din Medias care a fost amenintat cu pistolul in timpul jafului.
Tanarul a povestit ca autorul jafului a iesit imediat din magazin si a fugit. Impreuna cu colegul sau, care a venit din spatele cladirii cand a auzit focul de arma, angajatul benzinariei a sunat la 112 si cei doi l-au anuntat pe seful lor, care a venit imediat si a vizionat imaginile impreuna cu politistii sositi la fata locului.
Potrivit sefului Politiei Medias, comisarul sef Dorin Rau, in momentul in care s-a produs jaful, in benzinarie erau doi angajati, unul fiind in partea din fata, cel care a fost amenintat de hot, iar celalalt se afla in spatele cladirii, la centrala termica.
"Fapta a fost comisa de catre o persoana care a intrat in sediul benzinariei cu fata acoperita cu un fular negru. Suspectul a tras si un foc de arma in incinta benzinariei si a sustras suma de aproximativ 1.300 de lei, dupa care a fugit", a spus Rau.
Potrivit sursei citate, barbatul a luat banii si a fugit pe un camp din spatele benzinariei.
Seful Politiei Medias, comisarul sef Dorin Rau, a declarat ca mai multe echipaje de Politie de la Sibiu si Medias s-au deplasat la locul incidentului, unde au constatat ca benzinaria era dotata, conform legii, cu sistem de supraveghere, iar imaginile inregistrate au fost stocate, fiind vizionate de catre oamenii legii impreuna cu reprezentantii benzinariei.
Rau a adaugat ca politistii au format un cerc de suspecti in cazul jafului, iar in prezent se fac cercetari pentru identificarea si prinderea autorului.
de Traian DELEANU


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 11 noiembrie 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter