SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGGrupare de scandalagii din Dumbraveni, destructurata de politisti

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Arsenal de sabii, cutite, bastoane telescopice, sulite si dispozitive cu electrosoc au fost gasite de politistii sibieni in locuintele unor barbati din zona de Nord a judetului. 12 persoane au fost ridicate ieri de oamenii legii deoarece exista date conform carora ar face parte dintr-o grupare nestructurata care a atacat un alt grup de persoane intr-o discoteca din Biertan. Scandalul a avut loc in noaptea de 15 spre 16 septembrie.

Potrivit comisarului sef Bogdan Drasoveanu, seful Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Sibiu, cele 12 persoane aduse joi la sediul IPJ Sibiu sunt suspecte in acest caz, urmand sa se stabileasca modul in care a participat fiecare la acest scandal, in urma caruia un barbat a fost ranit grav si a avut nevoie de ingrijiri medicale la Spitalul Municipal Medias. "Persoanele in cauza au participat la infractiuni cu violenta, ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente, port fara drept de arme albe. in fapt, ei au participat la un scandal intr-o discoteca din Biertan, unde au atacat alte persoane, un barbat ajungand atunci la spital cu rani grave. Scandalul din Biertan a avut loc in noaptea de 15 spre 16 septembrie ", a declarat comisarul sef Bogdan Drasoveanu.

Se va cere arestare preventiva

in cadrul a cinci perchezitii domiciliare care au avut loc joi de dimineata la locuintele persoanelor duse la IPJ au fost gasite mai multe arme albe, care au fost si ele ridicate. "Politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, Serviciului de Interventie Rapida Sibiu, Politiei Orasului Dumbraveni si Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Sibiu au actionat pentru ridicarea membrilor gruparii infractionale nestructurate, specializate in savarsirea infractiunilor cu violenta, din zona municipiului Medias. Au fost desfasurate 5 perchezitii domiciliare la domiciliul a 6 dintre persoanele ridicate si au fost confiscate mai multe arme albe: cutite, sabii, bastoane telescopice, sulita, box-uri, dispozitive cu electrosoc ", a declarat Ana Maria Andreiu, purtator de cuvant al Politiei Sibiu.

in cazul celor 12 persoane se efectueaza cercetari si verificari pentru stabilirea participatiei fiecareia dintre aceste persoane, urmand a se lua masura retinerii si ducerii lor in arestul IPJ Sibiu. in cursul zilei de astazi, ei vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 05 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter