SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGGunoaiele de la Cisnadie au ajuns, in sfarsit, "la gunoi"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Problema intampinata in gestionarea sacilor de gunoi stransi la Cisnadie in cadrul campaniei "Let�s do it" a fost, in sfarsit rezolvata. Potrivit reprezentantilor campaniei, anul acesta, pentru gestionarea sacilor, organizatorii proiectului la nivelul judeului Sibiu au incheiat, pentru majoritatea zonelor curatate, parteneriate cu primariile de care apartin zonele respective. Primariile, la randul lor, au discutat cu operatorii de salubritate care acopera localitatile lor, in vederea ridicarii si gestionarii sacilor. "Şi in cazul localitatii Cisnadie, Primaria a facut tot ceea ce a fost necesar pentru campania " Let�s do it!" conform parteneriatului semnat: au adunat voluntari, au strans deseurile si au contactat operatorul de salubritate Prescom. La randul lui, operatorul de salubritate Prescom a ridicat extrem de prompt sacii de deseuri si a intentionat sa ii duca la singura groapa de gunoi acreditata din judet, si anume groapa firmei TRACON, cu care de altfel au contract incheiat pentru preluarea deseurilor. Problema a aparut la firma TRACON, care a refuzat initial sa preia sacii de la firma PRESCOM, fara un motiv plauzibil (deseurile au fost duse la groapa de gunoi spre preluare contracost, nu s-a solicitat preluarea lor gratuita in niciun moment).

In momentul de fata, aceasta problema este rezolvata, deseurile au fost preluate.

Din informatiile noastre, in momentul de fata nu mai sunt probleme legate de preluarea sacilor" , arata organizatorii campaniei intr-un comunicat remis redactiei.

Organizatorii multumesc tuturor voluntarilor participanti la proiect, tuturor institutiilor publice care i-au sustinut, tuturor companiilor private care i-au sprijinit si reprezentantilor mass-media.

 Proiectul "Let's do it, Romania!" face parte din actiunea globala de curatenie, organizata sub numele de " Let's Do It, World!" , fiind initiata de comunitatea cu acelasi nume, care cuprinde toate tarile in care a fost deja realizat proiectul " Let's Do It!" (numele nu s-a tradus in limba niciunei tari participante, motiv pentru care nu s-a tradus nici in limba romana).

Anul acesta, actiunea de curatenie nationala a imbracat o noua forma, astfel ca in fiecare judet s-au ales cateva zone specifice in care s-a facut curatenie, aceste zone urmand sa fie monitorizate pana in luna septembrie. Pentru judetul Sibiu, aceste zone specifice sunt: malurile raului Cibin in zona localitatilor Cristian, Bungard, Mohu, malurile Sevisului in zonele Şelimbar, Calea Cisnadiei, Valea Ştezii si Curmatura (Rasinari), Paltinis, Padurea Dumbrava, Valea Argintului (Cisnadioara, Cisnadie, DN1), zona Sadu, Ocna Sibiului, zona limitrofa Agnita, zona din jurul Avrigului si a Mediasului. Pentru curatarea acestor zone, organizatorii au estimat un necesar de 1.500 de voluntari pentru care au pregatit, cu ajutorul sponsorilor, materialele necesare curateniei. Campania si-a depasit obiectivele setate prin atingerea unui numar de 1.815 voluntari in tot judetul, precum si prin faptul ca toate zonele alese au fost curatate, deseurile fiind colectate in proportie de 30% selectiv din totalul de 3.670 de saci.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 17 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter