SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Hai sa ne unim singuratatea. Daca ai copii, nu mai suna! "

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

"Şi apoi este o vorba: ca pana la 20 de ani se insoara cineva singur; de la 20-25 il insoara altii; de la 25-30 il insoara o baba, iara de la 30 de ani inainte numai dracu-i vine de hac. " Vorbele lui Ion Creanga, mestesugit asezate in "Povestea lui Stan Patitul " sunt si nu prea mai sunt adevarate in secolul al XXI-lea. Nu de alta, dar femeile si barbatii se casatoresc tot mai tarziu, iar cea mai buna petitoare e una pe care Creanga nici nu o banuia in urma cu 140 de ani: Internetul. Da, Internetul a devenit petitoarea numarul 1, ce intrece si prietenii, si babele si duhurile, asa ca, asezati in fata computerului, oamenii singuri isi cauta posibila jumatate. Ce varste si ce pretentii au - vedem in cele ce urmeaza.

Sufletul si seriozitatea

" in doua categorii pot fi impartiti sibienii si sibiencele care isi cauta jumatatea pe Internet. Prima categorie e a celor care spun ca vor doar seriozitate si un suflet frumos, iar cea de-a doua - a celor care spun raspicat cum trebuie sa fie sau sa nu fie cei care raspund anuntului.

Sa luam prima categorie. Din ea poate face oricine, indiferent ca e femeie sau barbat, ca e tanar/tanara

sau varstnic/varstnica. De exemplu, o doamna intelectuala, serioasa, vrea sa cunoasca un domn din Sibiu, tot serios, si cu varsta cuprinsa intre 48-58 ani. isi poate gasi jumatatea? Da, caci pe acelasi website, un domn care se declara a fi serios si avand 60 de ani, doreste "cunostinta cu o doamna de maxim 58 ani, pentru o relatie serioasa ".

Altii sunt putin mai expliciti si isi fac reclama: "Eu am 44 ani, 1, 75m, 90 kg, saten, cu mustata, foarte tandru, finut, ofer si pretind seriozitate maxima ", "eu sunt inginer, dragut, vesel, serios, situatie buna financiara, 37/175/75, astept mesajul tau " sau "Necasatorit, 27 ani, casa proprie, masina, tanar pregatit sa ofere unei fete siguranta unei familii. isi doreste sa intalneasca acea persoana care stie ce vrea, nu conteaza banii, nu conteaza frumusetea, dar conteaza sufletul curat. "

Lista cu cerinte

O a doua categorie a sibienilor care dau anunturi matrimoniale este formata din cei care stiu ce cauta si o spun raspicat. Altfel spus, sunt cei care vin cu lista de cerinte si care transmit un mesaj inca de la inceput: "Nu te incadrezi? Nu iti mai pierde timpul sunand! " Cu astfel de pretentii vin si tinerii, si varstnicii.

De exemplu, un domn in jur de 70 de ani vrea sa cunoasca o doamna; nu e interesat daca posibila partenera de viata are pensie mica sau nu are locuinta, dar femeia trebuie sa se incadreze in standarde de greutate si inaltime: 1,60 m si 70 kilograme. Un tanar isi enumera calitatile pe Internet si isi spune si pretentiile: sustine ca e absolvent de studii superioare, nefumator, sincer, serios, cinstit, corect, manierat, curat, optimist, asa ca isi doreste "o fata ortodoxa, harnica, sincera, de preferinta nefumatoare si iubitoare de animale de companie ".

Transant e un tanar din Medias: "caut o fata desteapta si draguta, care s-a saturat de prostie... Pitzipoancele si barbatii sa se abtina ". Şi tot la capitolul transant pot fi trecute anunturile: "Daca esti vaduv, ai peste 70 ani si nu ai copii, hai sa ne unim singuratatea. Eu sunt vaduva; daca ai copii nu mai da telefon. " sau "Barbat serios, situaie materiala buna, casa, ma`ina, caut prietena 40-45 ani, liceniata, serioasa, cuno`tine limba engleza ", "Doamna prezentabila doresc sa cunosc un domn sas (sau roman) fara obligaii `i vicii, cu ma`ina, in jur de 60 ani, pentru prietenie. Nu raspund la sms. "Cam asa suna anunturile matrimoniale publicate de sibieni pe Internet. Bineinteles insa ca, pe langa ele, tot la categoria matrimoniale, apar cu duiumul anunturi ce vizeaza oferirea de placeri sexuale, contra cost. Normal.
de Maria Spatariu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 27 ianuarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter