SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGHotii se inmultesc toamna

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Mai multe actiuni pentru cresterea responsabilitatii civice a cetatenilor, care sunt martori ai micii criminalitatii, mai ales cand e vorba de furturi din buzunare sau furtul gentilor - acestea vor fi organizate in perioada 30 septembrie - 4 octombrie in Sibiu. Actiunea, "Saptamana de prevenire a criminalitatii ", va avea actiuni specifice in fiecare zi.

Ieri, de exemplu, politistii au simulat un furt din buzunare, intr-un autobuz de transport in comun pentru a testa reactia celor din jur. Ulterior, au fost distribuite pliante cu continut informativ preventiv pe acest gen de infractiune in mijloacele de transport in comun. De asemenea, in Medias, politistii de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Medias au actionat pe mijloace de transport in comun unde au distribuit `i ei pliante.

Ast[zi, 1 octombrie, va fi ziua de prevenire a infractiunilor comise cu violenta. Astfel, va fi organizata o actiune de prevenire a actelor de violenta in comuna Rosia la care vor fi invitati locuitorii acestei localitati. Alegerea acestei localitati s-a facut deoarece de aici au fost reclamate acte de violenta. Actiunea va fi organizata in sediul Primariei comunei Rosia cu participatia politistilor de la structurile de ordine publica (Serviciul Ordine Publica si lucratorii Postului de Politie) si prevenire, fiind invitate si autoritatile locale. Activitatea va avea loc la ora 17.

Miercuri, 2 octombrie, vor avea loc actiuni de prevenire a delincventei juvenile. Se va organiza, in acest sens, un concurs de fotbal la care vor participa trei echipe din cadrul a trei unitati de invatamant preuniversitar, ciclul liceal. Concursul de fotbal se va desfasura la Colegiul National Pedagogic "A. Şaguna " Sibiu de la ora 12.

Joi, 3 octombrie, vor avea loc actiuni de prevenire a victimizarii minorilor. Se vor organiza activitati de prevenire a victimizarii minorilor prin intermediul internetului. Activitatea va avea loc in Sala "Studio " a Casei de Cultura a Municipiului Sibiu unde vor fi invitati cate 10 elevi din fiecare unitate de invatamant preuniversitar din Municipiul Sibiu (nivel liceal). De asemenea, acestora le va fi prezentata platforma de internet www.safernet.ro si vor raspunde unui chestionar in vederea identificarii riscurilor existente.

in ultima zi a campaniei, vineri, 4 octombrie, se va actiona pe linia sigurnatei rutiere. Astfel, se va organiza o actiune in traficul rutier avand ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de neacordarea prioritatii la trecerile de pietoni. De asemenea, se va organiza o actiune in traficul rutier care va avea ca scop prevenirea accidentelor rutiere in randul biciclistilor si mopedistilor.

Potrivit politistilor, toamna se inmultesc furturile din buzunare, mai ales cele care au loc in interior, cum este cazul furturilor din buzunare sau genti in mijloacele de transport in comun. "in perioada de vara, cand lumea este plecata in concedii, apar foarte multe furturi din locuinte. in perioada de toamna-iarna sunt mai intalnite furturile din buzunare si din genti, iar iarna mai ales cele din pivnite si anexe gospodaresti. Tocmai de aceea prevenirea se axeaza acum pe furturile din buzunare si din genti ", a explicat subcomisarul Christian Stanciu, din cadrul Politiei Sibiu. (L. B.)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 01 octombrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 03 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter