SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGInca un Chevrolet pentru SOS - Satele Copiilor

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Automobile Sibiu a donat, ieri, la Cisnadie, inca un autoturism pentru SOS - Satele Copiilor. Daca in urma cu cateva luni a fost vorba de un Chevrolet Cruze, ieri, la Cisnadie a ajuns un Chevrolet Spark. Cele doua masini donate la Cisnadie fac parte din cele 100 de masini care au fost donate in intreaga Europa, pentru ca Chevrolet implineste 100 de ani. Alte doua masini au fost donate pentru SOS Satele Copiilor Bucuresti. La momentul festiv organizat la Cisnadie au participat primarul Cisnadiei, Johann Krech, presedintele Consiliului Judetean, Martin Bottesch, precum si prefectul Sibiului, Horatiu Racuciu.

"Anul acesta, Chevrolet Romania aniverseaza 100 de ani de existenta si am ales sa sarbatorim intr-un mod mai aparte, donand 100 de masini in intreaga Europa organizatiei SOS Satele Copiilor. in Romania, au revenit patru masini si azi o oferim pe ultima catre organizatia din Cisnadie ", au spus reprezentantii Chevrolet. Prima masina a fost donata tot filialei din Cisnadie, in luna martie, iar celelalte doua celei din Bucuresti, in luna mai. in plus, Automobile Sibiu, dealer Chevrolet, a daruit pentru ambele masini intretinere gratuita pentru primii 100.000 de kilometri.Copiii au fost incantati de daruriCopiii de la SOS - Satele Copiilor Cisnadie au primit cu bucurie masina, dar si darurile speciale pregatite de reprezentantii Chevrolet. Ei le-au multumit celor de la Automobile Sibiu printr-un spectacol de exceptie, la care au luat parte toti cei prezenti. Tortul imens a fost surpriza de care s-au bucurat si cei mici, si cei mari.

"Bucuria de a fi din nou impreuna este foarte mare Multumesc celor de la Chevrolet si domnului Tatu pentru aceasta donatie si pentru ca sunt tot timpul alaturi de noi ", a spus Florin Hariga, directorul de la SOS - Satele Copiilor Cisnadie.

Presedintele CJ Sibiu a multumit si el pentru darul primit de SOS - Satele Copiilor. "Echipa Chevrolet s-a orientat foarte bine atunci cand a decis sa ofere aceasta masina pentru SOS - Satele Copiilor. Este o institutie buna, care face lucruri extraordinare, o institutie pe care o cunosc de foarte mult timp. De aceea, le multumesc si eu pentru aceasta donatie, iar Uzinei Chevrolet ii urez la multi ani ", a spus Martin Bottesch.

Prefectul Sibiului, Horatiu Racuciu a urat si el Uzinei Chevrolet toate cele bune si a multumit pentru cadoul masina noua care a ajuns ieri la Cisnadie. "Aici este un loc minunat, unde se fac lucruri minunate. Urez la multi ani uzinei Chevrolet la cei 100 de ani si imi doresc ca si peste 100 de ani sa fie tot alaturi de acest Sat al Copiilor ", a spus Horatiu Racuciu.Un sat pentru copiiin acest mometn, in Satul Copiilor de la Cisndaie sunt 62 de copii, cu varste intre 3 si 17 ani. Ei sunt ingrijiti de 12 mame sociale. "Copiii ajung in Sat prin Directia de Protectie a Copilului sau prin instanta, dupa ce organizatia transmite cand se elibereaza vreun loc. Copiii traiesc aici intr-o comunitate restransa, merg la scoala si toti au rezultate foarte bune ", a declarat directorul Florin Hariga.

Pentru ca 4 dintre mame se vor pensiona in curand, SOS - Satele Copiilor Cisnadie este in cautare de " mamici " noi. "Sunt mame care se vor pensiona si nu le putem schimba de pe o zi pe alta, ci trebuie o perioada de adaptare si de aceea facem o campanie de recrutare de candidate. Probabil ca va fi una care se va desfasura permanent. Acum sunt patru mame vechi, din prima generatie, care se vor pensiona pe rand si trebuie inlocuite ", a mai spus directorul Hariga.

Satul din Cisnadie este cel de-al doilea deschis de organizatie in Romania, in 1993. SOS - Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1.000 de copii aflati in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Organizatia exista de 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 18 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 11 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter