SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIncepe luna auto-moto

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Sibiul devine pentru cel putin 45 de zile capitala sporturilor auto-moto din Romania cu trei dintre cele mai importante concursuri de profil desfasurate in Sibiu si in zonele din apropierea orasului. 

Spectacolul incepe pe doua roti, cu Redbull Romaniacs. Aflat la cea de-a 7-a editie, Romaniacs-ul din acest an promite un spectacol total pe culmile muntilor Cindrel. Aproximativ 140 de rideri din 30 de tari si-au anuntat deja participarea la cel mai dificil raliu de hard enduro din lume.

Creat in 2004 din dorinta de a le oferi pilotilor de enduro, trial si rally-raid posibilitatea de a participa la un raliu hard enduro, Red Bull Romaniacs a ajuns sa fie cea mai dificila competitie din aria enduro-ului extrem. In 2010, asa cum este deja traditional pentru Red Bull Romaniacs, raliul va debuta sambata, 26 iunie cu un prolog in centrul Sibiului urmand ca in cea de a doua zi de off-road sa ajunga in Petrosani. Cei care vor rezista sutelor de kilomteri de enduro extrem, vor spune ca au ajuns la finisul raliului pe 30 iunie tot in centrul Sibiului. Comparativ cu editiile anterioare, in acest an, pe langa deja clasicele categorii Profi, Expert Single, Experti Echipe si Hobby rideri se mai pot inscrie si la categoria Hobby Single sau la Trial. In ultima sunt admisi sportivi care merg pe motociclete de trial si urmeaza sa parcurga acelasi traseu ca si concurenti de la clasa Profi.

La mai putin de o luna de la incheierea Redbull Romaniacs in Sibiu vin bolizii pe patru roti. Raliul Sibiului, cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri se va desfasura in acest an intre 15 si 18 iulie pe specialele de macadam din jurul orasului Sibiului. Organizatorii competitiei au inceput deja o campanie de promovare a raliului la care vor participa toti cei cinci piloti inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania, Alex Filip, Danny Ungur, Vlad Cosma, Nistor Duval si Mihai Lacatus. Campania de promovare a Raliului Sibiului, prima etapa de macadam din sezonul 2010, a inceput la Raliul Targu Mures si va continua si la Raliul Clujului. `Etapa de la Sibiu este preferata mea din calendarul competitional si aici am concurat pentru prima oara cu un Citroën C2R2. In plus, Orange sustine atat Raliul Sibiului, cat si echipajul 79 in Campionatul National de Raliuri si tocmai de aceea este normal sa ma implic in sustinerea acestei etape`, a spus Alex Filip. Si Vlad Cosma, pilotul echipei Napoca Rally Academy, are doar amintiri placute legate de Raliul Sibiului. `Am ales sa fiu printre cei care sustin Raliul Sibiului deoarece pentru mine este un raliu aparte de care ma leaga amintiri foarte frumoase: prima cursa la bordul unei integrale alaturi de George Morar in 2007, prima victorie in cupa Dacia 2008, adjudecarea cupei Dacia in 2009. Este cursa pe care o astept de fiecare data de la inceputul sezonului`, spune acesta.

Iar la finalul lunii iulie, tot la Sibiu va avea loc etapa a VIII-a a Campionatului National de Motocros. Competitia se va desfasura pe dealul Gusterita, pe un traseu in mare parte natural si amenajat la standarde competitionale, in cadrul unui circuit inchis, pe o distanta de 1, 8 km, circuit cu diferite portiuni de indemanare si viteza, in special spectaculoase. Etapa este organizata de Clubul Actionland.
de Bogdan BRYLYNSKI


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 21 iunie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 februarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter