SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIntalnire de grad zero despre viitorul fabricii de jucarii de la Avrig

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Germanul Peter Handstein, fondatorul si principalul actionar al grupului de firme Hape, liderul mondial in randul producatorilor de jucarii din lemn, va participa miercuri, 9 iulie, incepand cu ora 14, la o intalnire cu membrii Consiliului Local Avrig si cu reprezentantii conducerii Primariei Avrig. intalnirea se va desfasura la sediul Primariei Avrig si este prilejuita de vizita pe care omul de afaceri german o efectueaza zilele acestea in tara noastra, dar mai ales de intentia companiei Hape de a construi o fabrica de jucarii la Avrig. intalnirea va fi una informala si va dura, probabil, cateva zeci de minute. Peter Handstein le va vorbi celor din Avrig despre investitia pe care intentioneaza sa o faca aici, despre planurile de viitor. Pe de alta parte, reprezentantii conducerii orasului vor incerca sa convinga investitorul de seriozitatea si buna lor intentie dar, mai ales, de aprecierea si respectul acestora pentru preconizata investitie de la Avrig.

Şedinta de miercuri este una necesara si deosebit de importanta mai ales dupa ce, din cauze diverse, in urma cu doar cateva saptamani, derularea investitiei de la Avrig parea ca se afla intr-un oarecare impas, aceasta situatie fiind cauzata de unele neclaritati existente in ceea ce priveste situatia terenului achizitionat pentru viioarea fabrica de jucarii. Pana la acest moment, concernul Hape a achizitionat terenul (6,5 ha) pe care doreste sa construiasca fabrica de la Avrig si a inceput documentatiile preliminare obtinerii autorizatiei de constructie. De asemenea, a fost infiintata Hape Manufactur SRL, iar primii 20 de viitori angajati ai fabricii sunt deja la specializare in China, la cea mai mare unitate de productie a concernului Hape Toys.

Investitia pentru viitoarea fabrica de jucarii de la Avrig se ridica la aproximativ 8 milioane de euro dar cel mai important aspect legat de aceasta este crearea a aproximativ 300 de locuri de munca. Pe langa angajatii fabricii, Hape Manufactur SRL va avea nevoie de colaborari cu persoane fizice sau juridice din zona, pentru executia unor diverse elemente componente ale jucariilor.

in cursul zilei de luni, Consiliul Local Avrig s-a intrunit intr-o sedinta extraordinara, in cadrul careia a adoptat o hotarare de aprobare a Planului Urbanistic General al orasului Avrig si localitatilor componente si a Regulamentului Local de Urbanism.

D.F
Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 09 iulie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter