SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIntarzieri pe centura Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Trihenea vrea primul tronson gata in 31 august 2010

Prefectul judetului spune ca termenul de finalizare a primului tronson al centurii ramane 31 august, cel putin pe hartie, si nu are cunostinta de o eventuala prelungire a termenului. intarziere exista si la viaductul de la iesirea din Sibiu spre Agnita, insa aici, aceasta va fi recuperata odata cu imbunatatirea conditiilor meteo. in schimb, viaductul peste calea ferata de la Ocna Sibiului incepe sa capete contur, astfel ca in aproximativ o luna de zile vor fi montate si ultimele grinzi. De acest obiectiv reprezentantul Guvernului in teritoriu s-a declarat multumit in ceea ce priveste evolutia lucrarilor.

Vremea a incurcat Vectra Service

Nu sunt vesti prea bune nici pentru tronsonul doi al centurii Sibiului. Cu toate ca s-a decopertat traseul centurii, din cauza ploilor, constructorul, Vectra Service, nu poate intra cu utilajele. Pentru acest tronson, intarzierea este de aproximativ doua saptamani, insa poate fi recuperata in aceasta primavara. Vectra Service spune ca va lucra la capacitate maxima, astfel incat centura Sibiului sa poate fi data traficului sibian in luna octombrie 2010. Pe hartie, contractul de finalizare a celui de-al doilea tronson al centurii Sibiului este luna aprilie 2011. Daca pe o bucata de centura, de aproximativ 3,5 km, Vectra Service este tinuta in loc de ploile din ultima perioada, modernizarea si reabilitarea drumului judetean Sibiu - Ocna Sibiului, in lungime de 3 km, sunt oarecum in grafic. in acest moment, pe trei tronsoane de cate 500 de metri, deoarece atat permite legislatia, constructorul a trecut la decopertarea drumului pe un sens de mers, avand loc lucrari de refacere, consolidare si largire a viitorului drum national. Viitorul tronson de drum national, cuprins intre Şura Mica si Aeroport, va avea doua benzi de circulatie, plus acostamente ce vor masura in jur de 9 metri.

Sibiu - Ocna Sibiului se transforma in calvar pentru soferi

Din pacate, soferii care folosesc DJ Sibiu - Ocna Sibiului trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa aiba nervii tari in urmatoarele saptamani, deoarece din cauza decopertarilor drumului judetean au fost montate semafoare. Se pierd minute in sir, iar viteza cu care poti circula este una destul de mica. Reprezentantii Vectra Service au afirmat, ieri, ca pe durata lucrarilor de modernizare a drumului judetean nu se va opri circulatia rutiera.

Per ansamblu, prefectul Constantin Trihenea s-a declarat multumit de modul in care decurg lucrarile la centura ocolitoare a municipiului Sibiu si spune ca intarzierile vor fi recuperate in perioada imediat urmatoare, cu conditia ca vremea sa se imbunatateasca.

Asfaltarea primului tronson al centurii Sibiului decurge conform graficului. in acest moment sunt asfaltati 8 km de catre Max Bogl si urmeaza in saptamanile care vin inca doi kilometri. Mai este nevoie de inca 2 km de asfaltat cand vor fi finalizate viaductele si pasajele si sa se reabiliteze tronsonul asfaltat de firma Todini. Primul tronson masoara in jur de 15 km, este finalizat in proportie de 80 la suta si costa in jur de 48 milioane de euro.

Valoarea totala a contractului pentru tronsonul doi al centurii este de 9.852.910,04 euro (fara TVA), din care 75 la suta din valoarea eligibila constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana, prin programul ISPA. Restul fondurilor sunt asigurate de la bugetul de stat. Obiectivul contractului il reprezinta constructia variantei de ocolire a localitatii Sibiu, Sectiunea 2 cu profil de autostrada, intre km 14+860 si km 17+500, precum si reabilitarea DJ 106 B, intre km 0 si km 3+600.
de Cosmin Pal


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 22 aprilie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter