SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIntersectii reconfigurate: Revolutiei cu Milea, Mihai Viteazul cu Rahovei, Calea Poplacii cu Argesului si Cristianului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Insula amenajata pe strada Revolutiei la intersectia cu Vasile Milea (vizavi de sediul Omniasig) va fi relocata, astfel incat sa poata fi amenajate doua benzi de circulatie intre aceasta si trotuarul dinspre Politie. `Aceasta modificare da posibilitatea marcarii a inca 20 de locuri de parcare intr-o zona foarte solicitata din acest punct de vedere, pe strada Revolutiei functionand Politia Judetului si Academia Fortelor Terestre`, sustin reprezentantii administratiei locale.

Aceasta nu este singura intersectie unde vor aparea modificari in trafic. Avand in vedere ca, in curand, va fi deschis magazinul Lidl aflat pe teritoriul Selimbarului, in zona sediului Hidroelectrica, administratia locala va dispune si modificarea intersectiei bulevardului Mihai Viteazul cu strada Rahovei. `Exista si un proiect tehnic. Noi doream reconfigurarea acestei intersectii de mult timp, este o lucrare de relativ mica amploare. Dar, cat timp strada Rahovei era folosita pentru traficul de tranzit, sensul giratoriu nu a fost amenajat`, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis. Administratia locala va suporta doar cheltuielile de amenajare a sensului giratoriu, in timp ce drumul de legatura din intersectie pana la magazinul Lidl va fi platit de investitori.

Intersectia Metro, un dezastru urbanistic

In planurile de reconfigurare intra si intersectia de la Metro. `Un dezastru urbanistic`, caracterizeaza Johannis zona, fara sa anunte un termen de incepere a lucrarilor in aceasta zona. Despre intersectia Calea Poplacii – Argesulsui si Cristianului, insa, primarul spune ca lucrurile se vor schimba in scurt timp. `Acolo va fi un sens giratoriu destul de curand. Va fi amenajat, deocamdata, din asa-numitele «bidoane», pentru ca strada Poplacii va intra intr-un amplu proces de reabilitare si atunci nu are rost sa facem de pe acum acel sens giratoriu definitiv`, adauga primarul.

Tot in `sens giratoriu definitiv` va fi transformata si structura provizorie de la intersectia strazilor Carlova cu Transilvaniei. `Putinii contestatari si-au dat seama de utilitatea acelui sens giratoriu, dupa ce a fost pus in functiune`, sustine Johannis.
de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 20 mai 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter