SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGInterviu: Ion Gheorghe - Singurul obiectiv al fiecarei echipe-VICTORIA

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Singurul obiectiv al fiecarei echipe-VICTORIA  
 
  Domnul Ion Gheorghe, membrul echipei Magnolia din campionatul de minifotbal, a declarat in cadrul unui interviu ca este foarte motivat sa termine campionatul pe un loc fruntas.
  Mai jos puteti citi opinia fostului mare jucator al echipei Steaua Bucuresti, din perioada 1979-1980, atunci cand Steaua stralucea prin Europa ocupand ca intotdeauna locuri fruntase in clasament .

Despre campionatul Luceafarul?
  Campionatul Luceafarul reprezinta un turneu perfect si ma refer aici in primul rand la conditiile pe care organizatorii le ofera. Regulile impuse aici corespund in totalitate asteptarilor participantilor care se supun acestora fara nici o rezerva dovedind astfel o mare seriozitate . Consider aceasta initiativa foarte benefica pentru cei care vor sa practice sportul, placut surprinzator fiind si numarul mare de echipe inscrise in campionat.

Cateva cuvinte despre organizare?

Am intalnit aici oameni cu tragere de inima care au realizat un lucru mare prin munca si pasiune .Au atras catre sport fotbalisti de toate varstele unii tineri activi, altii care s-au retras dar cu totii dornici sa se reintalneasca intr-o competitie plina de ambitii si fair-play. Ca profesor de sport nu poate decat sa ma bucure faptul ca traim inca fotbalul in acest format cu atat mai mult ca cel de performanta se lasa inca asteptat in orasul nostru.


  Referitor la atmosfera creata in jurul acestui eveniment declara :
   
 Observ deja ca sunt echipe care au si suporteri acest lucru la nivel de amatori e un fapt extraordinar iar atmosfera din Complex e una de exceptie fiecare weekend insemnand pentru noi cel putin un mijloc de relaxare dupa o saptamana plina de munca. Diferenta majora intre atmosfera de stadion si cea de la noi este reprezentata de lipsa incidentelor,bannerelor ironice adresate diversilor membrii ai echipelor. Singurele evenimente pe care le putem incadra in categoria incidentelor sunt eliminarile si cartonasele galbene si ele dovada a darzeniei cu care se joaca pentru fiecare gol.
  
Despre campionat pana acuma?.
  Rezultatele de pana acuma sunt foarte stranse. Si cel mai placut si de apreciat lucru pentru toata lumea este ca toate echipele joaca la victorie. Fiecare echipa are doi, trei jucatori care ies in evidenta.Am vazut foarte multi tineri dar si varstnici.

Ce sansa acordati echipei d-vs?

  Din 26 de echipe inscrise la acest campionat de minifotbal, unul din primele opt locuri ar fi cel mai rezonabil pentru echipa mea care are cea mai ridicata medie de varsta.

La finalul interviului nu s-a abtinut sa nu arunce una din glumele sale ce l-au facut consacrat: Locul echipei mele va fi unul de podium tinand cont caci stoperul a implinit ieri 110 kg
atacantul a implint si el o jumatate de secol, iar cel mai tehnic jucator joaca in fiecare etapa cu ambele sireturi legate intre ele.
Sursa: www.sibiul.ro
Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 23 septembrie 2009


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 09 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter