SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIntimitate la orizontala

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

Nu este vorba despre vreo scena erotica si nici macar romantica. Sunt doar jaluzelele orizontale care, datorita structurii atent concepute si a texturilor fine in tendinte, cresc gradul de intimitate in orice incapere.
Mai nou, jaluzele declara razboi deschis perdelelor. Daca nu cu putin timp in urma, jaluzelele verticale faceau furori in campul decoratiunilor interioare, de curand cele orizontale revin in forta. Expertii in domeniu considera ca liniile paralele " la orizontala " creeaza impresia de mai mult spatiu, pe cand cele verticale monopolizeaza oarecum intregul aspect al camerei. Daca jaluzele verticale sunt recomandate indeosebi pentru decorarea bucatariei si a anticamerelor improvizate care fac trecerea dintre hol si restul casei, ferestrele " imbracate " cu jaluzele orizontale din plastic, metal, lemn sau material textil se potrivesc cel mai bine in livinguri si dormitoare. Şi asta pentru ca permit o propagare mai intensa a luminii de zi de afara pe fiecare perete in parte.
" EU ŞI sotul meu credem ca jaluzelele ne tin cat mai departe de ceea ce se intampla in spatele geamurilor. Cineva ne-a sfatuit sa optam pentru cele orizontale. Motivul ar fi ca lumina patrunde altfel in apartament si, in plus, sunt mai usor de manevrat. Iar cum avem si flori pe pervazul interior, ar fi fost destul de incomod sa le lasam la vedere cu jaluzele verticale. Asa, le ridicam pe cele orizontale pana la nivelul dorit si astfel geamurile raman acoperite iar glastrele cu flori pot fi admirate oricand de vizitatori " a explicat o sibianca. De asemenea, roletele reprezinta una dintre cele mai avansate solutii in domeniu, accesibila intr-o varietate impresionanta de culori. Sistemul de ridicare poate fi manual sau motorizat, ceea ce permite o camera mult mai umbrita decat cele " protejate " cu modele clasice de jaluzele.
PENTRU CĂ jaluzelele si roletele sunt mai mult decat obiecte decorative sau necesare, dar si o combinatie de util placut, magazinele de profil din Sibiu isi tenteaza clientii cu oferte avantajoase. Firma Romcalli de pe strada Rahovei executa la comanda jaluzele orizontale, plisate dar si rolete. Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt confectionate din materiale si subansamble de calitate deosebita. Fiind disponibile intr-o gama variata de culori, acestea sunt ideale pentru birouri. Cat priveste materialele textile plisate pentru cealalta categorie de jaluzele, acestea filtreaza foarte bine razele solare si permit aerisirea. Jaluzelele plisate se potrivesc oricarui ambient, pot acoperi orice forma si dimensiune de geam si se pot monta pe ferestre de tip Velux.
CEL MAI practicat pret pentru modelele simple de jaluzele incepe de undeva de la 40 de lei si pana la peste 200 de lei pe mp, in functie de complexitatea modelului, tara de provenienta a materialului dar si de serviciile de montare incluse.
de Liana GANEA


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 15 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter