SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGInvatamantul la distanta, un schimb de experienta al ULBS

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Proiectul "Excelenta academica in invatamantul la distanta si invatamantul cu frecventa redusa - un demers pentru calitate" a fost cel care, cofinantat din Fondul European, a unit metodele traditionale cu cele moderne, bazate pe noile tehnologii TIC si e-learning. Rezultatele acestei activitati au fost prezentate vineri, 25 ianuarie, in cadrul conferintei de inchidere de la Centrul de Reuniune Academica a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu. Astfel, s-au inregistrat peste 500 de participanti din invatamantul superior, in cele opt conferinte ce au avut in vedere tema calitatii, prin programul "Noi abordari ale calitatii in invatamantul superior".

Rezultatele obtinute

in jurul acestei serii de prezentari, au avut loc numeroase evenimente menite sa incurajeze schimbul de experienta si de bune practici la nivel academic, sa sustina ideea crearii unei comunitati de practica si a unor forumuri de discutie, stimuland, in acest fel, colaborarea in domeniul cercetarii stiintifice si al dezvoltarii academice. Printre activitatile cuprinse se numara infiintarea, dezvoltarea si consolidarea de retele, precum si de parteneriate, furnizarea programelor de formare si de perfectionare pentru grupul-tinta, dezvoltarea unui ghid pentru realizarea pachetelor de curs si al materialelor specifice tehnologiilor specifice, consilierea personalului implicat in procesul de management, organizarea seriei de conferinte "Noi abordari ale calitatii in invatamantul superior", precum si editarea volumului conferintei, dar si pregatirea, organizarea si desfasurarea "Zilei Portilor Deschise". "Am obtinut cadre universitare implicate in activitatea ID/ IFR cu o calificare mai buna. Avem avantaje competitive in fata altor centre universitare. Avem timp sa facem promovarea la nivel national si chiar international a ofertei de studii pentru invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa", spune Gligor Ciortea, managerul proiectului si directorul sectorului invatamantului la Distanta de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. De asemenea, rezultatele sunt apreciate si la nivelul conducerii. "A fost un proiect mai mult decat indraznet, nu numai prin obiectivele lansate de parteneri, ci si prin urmarile pe care le-am intuit", marturiseste Ioan Bondrea, rectorul ULBS.

Peste 4.500 studenti ULBS, la distanta

in ceea ce priveste institutia sibiana, aceasta ofera, inca din 1995, programe de studii la forma de invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa. Astfel, peste 4.500 de studenti beneficiaza de aceste cursuri, distribuite in cele 14 specializari acreditate in invatamantul la distanta, doua specializari autorizate pentru invatamant cu frecventa redusa si opt acreditate pentru studii de masterat la forma de invatamant cu frecventa redusa. in acest sens, Facultatea de Ştiinte Economice, Facultatea de Ştiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului, Facultatea de Inginerie si Facultatea de Drept "Simion Barnutiu" sunt cele care completeaza lista invatamantului la distanta.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 28 ianuarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 09 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter